|
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Isprobao sam je kad je izasla van tj. postala dostupna za download... i ima jedan bug koji ide na zivce, a to je da zna prijavit prekrsaj i kad nista nisi napravio (npr. vozis po ravnici brzinom od 45km/h). Inace, OK pokusaj... jos da je dodat trecu dimenziju (znaci da ima uzbrdica, nizbrdica itd.) i da se isprave bugovi, bila bi OK
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Budimo malo objektivni, jedine dobre hrvatske igre su bile Serius Sam i SRAZ a igriva je bila Crusaders. Urban jungle je dobar pokušaj koji ima potencijala ako se bude dalje razvijao.
![]() |
#4 | |
Registered Cyber boy
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
I na kraju da istaknem to da li je neka igra bolja od druge je iskljucivo subjektivna stvar i to mi ne smeta kad netko napiše da je njemu nešto bolje, ali pisati neutemeljeno i netočno je glupo zato i moram intervenirati.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Smeće, mislio sam da će to biti nesto tipa GTA, a kada ono nemogu niti pješaka pregaziti. Skreneš 1 metar sa ceste i odma sere. Malo slobode bi dobro došlo. Možda su moji zahtijevi preveliki ali ipak smatram da je igra troma.
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Kao sta su decki primjetili mlad si pa cemo ti oprostiti ovakve nebuloze... Clanovi CroTeama su jos davno (prije tvog rodenja) radili igre za Amigu, i sazreli radeci SS engine godinama (nebrojeno puta pocinjuci ispocetka)...srecom uspjeli su pronaci stranog,jakog izdavaca i probiti se, a to je tesko-sto su mnogi osjetili na svojoj kozi kad nisu uspjeli prodati solidne proizvode i zanimljive ideje(da ti ne pricam sad o povijesti zadnjih 10 godina game-inga, recimo o Cateia (100% Hrv. tim- brojeci krvna zrnca sa sjedistem u Veneciji gdje ljudi studiraju/rade) i drugim manjim razvojnim timovima)... Sto se tice UJ bilo je vec nekoliko tema o tome (sa puno svada ako smijem primjetiti) pa cu reci samo da je rijec o nisko budetnom proizvodu namijenjenom mladoj populaciji, a o ukusima se ne raspravlja (o kvaliteti da ali davno je bio moj EoD o toj temi makar "lokalni dusebriznici" izgubljeni u vlastitim interesima i gluposti jos uvijek pisu otvorena pisma u vezi i glede mojih izjava)... OT Moj 1500 post - bravo ja, postao sam spammer, Fleks cuvaj se... ![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 07.03.2006. u 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() (15/03/2006) Urban Jungle 1.01 (zakrpa). - novi načini vožnje (automatski mjenjač, ručni mjenjač, gradski mod, krstarenje) - znatno proširena podrška za igrače kontrolere - realističnija fizika vozila - realističnije karakteristike vozila - automatsko ažuriranje igre (zakrpe) putem Interneta - ispravak pojedinih prometnih problema - prikaz stupnja prijenosa tijekom vožnje - deinstalacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
link? nema linka?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
http://uj.dir.hr/ Koliko se sjećam već su se lomila koplja (i miševi) tu na forumu oko te igre. Evo vam i tu ljink. ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=Urban+Jungle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
meni je super igra samo da ubace da se mogu iskljuciti prekrsaji i da prosire grad cijeli, pa ga se moze putem igre i upoznati... mozda bi trebalo razvijanje krenuti u tom smjeru takoder? upoznavanje gradova hrvatske... hocu reci igra mi je super jer vozim auto po necemu sto stvarno postoji... kad se detalji grada upotpune biti ce fenomenalno! i btw nesto sam nacuo da cete raditi i zg, osijek, split itd... istina? to bi bilo SUPER ! ![]() p.s. nema tog NASELJENOG MJESTA u kojem je ogranicenje brzine 60 LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
2) prosirenje na info-povijesno-kultirni aspekt je u izradi demo verzije, bit ce uskoro prezentirana javnosti 3) Mesic je rekao isto to - da bi volio vidjeti ovako cijelu HR. Za sada se ozbiljno javio samo grad Varazdin, ali nije potvrdjeno. U nacelnim smo pregovorima smo s jednim vecim gradom. 4) detalji u gradu su uvijek vaga izmedju skolskih hardverskih mogucnosti i brzine igre + vrijeme razvoja 5) Pojasni ono s nasljenim mjestom. Naime, npr. u centru Rijeke na dijelu Turnic-Zamet je ogranicenje 70. Zadnje izmijenjeno od: Urban Jungle. 16.03.2006. u 11:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
OK, pomalo... ogranicenje, naravno, nije 60. Ogranicenje je po zakonu 50, ali je igra poslozena tako da bude sto bliza stvarnim uvjetima, pa reagira na otprilike 57 km/h. Naime, u stvarnom zivotu postoji tolerancija zbog nesavrsenosti mjernih instrumenata policije i zbog razlicite kalibracija brzinomjera u vozilu, pa svi znamo iz prakse da se moze proci i kraj radara s do 60 km/h i da se to "ne racuna". Inace, taj dio smo uveli nakon sto se gomila beta-testera zalila da je suludo da se zakonska represija provodi cim malkec predjes 50 km/h - i smatramo da su bili potpuno u pravu.
![]() |
#17 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Igra je (bar prije zakrpe, za poslije ću vidit ovih dana) sasvim solidna, ali nedovršena. Hm, sa 60km/h možeš u nekim uvjetima proći, a to je samo kad radar uhvati točno. Ako pogriješi za 1 km/h evo ti kazne ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
vidite sa velkim firmama, izbavite lovu, nabavite ljude ![]() btw, UJ je proizaslo iz koje firme/fakulteta/skole? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]() |
#20 |
She`s back...
|
Igra je loša, ali to je možda malo preoštra ocjena. Nepravedno je uspoređivati ju sa remek-djelom poput GTA(od prvog do zadnjeg), ali opet...nekako to stalno činim ![]() Ima potencijala u igri i jednog bi dana mogla postati solidna. No, ne vjerujem previše u to...vjerojatno će krenuti stopama Učilice i Sunčice među slovima : suicide ... koje su "moralno-edukativno korektne" i iz tog razloga zaglupljujući naslovi ![]() ![]() Ovo kažem iz perspektive čovjeka koji voli politički nekorektne, nastrane, originalne igre, koje su bliže stvarnom životu. Znam da se većina neće složiti s mojim stavovima, ali eto... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Nekima se očito sviđa pošto je čak bilo u Dnevniku danas o njoj (već), meni je dosadila nakon pola sata. Ali eto, bar jedna "igrica" po kojoj mediji ne seru (izuzev "Učilice i Sunčice"). |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
je gladan!
|
[QUOTE= Naime, u stvarnom zivotu postoji tolerancija zbog nesavrsenosti mjernih instrumenata policije i zbog razlicite kalibracija brzinomjera u vozilu, pa svi znamo iz prakse da se moze proci i kraj radara s do 60 km/h i da se to "ne racuna". Inace, taj dio smo uveli nakon sto se gomila beta-testera zalila da je suludo da se zakonska represija provodi cim malkec predjes 50 km/h - i smatramo da su bili potpuno u pravu.[/QUOTE] Hvala palcu da ta "tolerancija" vrijedi i za alkohol, pa tako moš popit pivu, a ono pokaže 0.1 a mora te pustit ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Registered User
|
Citiraj:
No, isto tako, s druge strane pokazuje da igrac nije shvatio sto je to zapravo i koji je cilj projekta. Urban Jungle nije igra za zabavu, nije za one koji vec imaju vozacku dozvolu (mada bi i njima ponekad dobro dosla). To je edukacijski prometni simulator koji ima elemente igre kako bi skolarcima bio zanimljiv, a ne da prometne propise uce prisilom. Ovako je to ipak lakse i zabavnije kroz igru.
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
pa vidish, onda na ovom forumu dobivate samo komplimente. ![]() slushah jucher na dnevniku malo o igri. vidim da ima zainteresiranih da se i za druge gradove napravi igra. nije loshe. ![]()
![]() |
#26 |
Ex-Gastarbajter
|
Po meni je ovo super za ove u osnovnoj školi, te odlično nadopunjuje recimo natjecanje "Sigurno u prometu", a ima i nekih programa koji su u svezi prometa... Mi "eksperti" vidimo tu igru, recimo to tako, kroz podsmjeh. Ali ne sagledavamo aspekt za koga je namijenjena... također, da hrvati općenito imaju veću kulturu u prometu, vjerovatno bi i igra dobila bolju ocjenu ![]() Jer koliko vas poštuje ograničenje od 50km/h, ne oduzima prednost ako je auto "malo dalje", ne radi slalom ispred croatia line-a... Mislim da ste shvatili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
U GTA je cilj pobiti sve sto se krece, ovdje je cilj svladati prometna pravila. Primjecuje li netko malu razliku u tome ![]() Meni osobno igra je dosadna ali ta igra ionako nije namijenjena za takve njuske poput mene nego za djecu. Jedna stvar koja bi stvarno igru digla na visi nivo je visina, odnosno uzbrdice, to se tu jako osjeti jer igra je u Rijeci a Rijeka je cijela na brdu! PS ono si bio ti ili kolega na Dnevniku?
![]() |
#28 |
Ex-Gastarbajter
|
E samo još jedno, malo OT, ali može proć valjda... Ko ide u Scipion? Ti i kolegica ako se ne varam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
|
Tracevi kazu da u Scipionu trenira sam voditelj projekta. ;-)
![]() |
#30 |
Moderator
|
paske... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |