|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Zanima me koji je proc "jači" tj. koji če mi bolje vrtiti igrice etc. u kombinaciji s dual chanel ddr-om. Stari Athlon xp 1800+ (ona jezgra kaj ima dolje kondenzatore pa se neda oc-at) ili Sempron (Thoroughbred, soc A, defult). Naime klepam neki komp od starih djelova pa me cist zanima kaj je bolje... Danke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sempron
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
jel ovo prvo Palomino ? to imam ja sam 1700+ digo sam na 1800+ (u biosu sam nesto digo sa 100 na 108 tak nes ) radio ko zmaj ..... ..... ..... prvih 2 minuta onda plavi ekran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
OK mene zanima nzakaj sempron? to mi full sad nije jasno... ja imam taj proc doma i vrti sve živo i bolji je od bilokojeg semprona na socket a...a i imam otključanu verziju sa TB jezgrom i kloka se do 2.8ghz neznam kak sempron... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Imaš Athlon XP 1800+ na 2.8GHz? Ajd lijep OC hehehe I ja bih prjie u ovom slučaju preporučio semprona s obzirom da ćeš ipak moć dić frekvenciju na njemu.
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako je palomino jezgra ja bi Semprona... ![]() Palomino se (ako se dobro sjecam) zagrijavao vise nego TbredB (koji je btw hladan skroz), tako da jedino radi toga.
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Dobro se sjećaš. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
Defaultna voltaža Palomina je 1,75V dok je kod T-Ba 1,65V.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
a da nisi zaboravio dopisati nule? kloka se do 2800+ ? |