![]() |
Zanima me...
Zanima me koji je proc "jači" tj. koji če mi bolje vrtiti igrice etc. u kombinaciji s dual chanel ddr-om. Stari Athlon xp 1800+ (ona jezgra kaj ima dolje kondenzatore pa se neda oc-at) ili Sempron (Thoroughbred, soc A, defult). Naime klepam neki komp od starih djelova pa me cist zanima kaj je bolje...
Sempron
|
jel ovo prvo Palomino ?
to imam ja sam 1700+ digo sam na 1800+ (u biosu sam nesto digo sa 100 na 108 tak nes ) radio ko zmaj ..... ..... ..... prvih 2 minuta onda plavi ekran :D |
Ovo prvo tj. athlon xp 1800+ neznam koja je jezgra sam znam da ima kondenzatore s doljnje strane proca....
Znaci sempron... Danke:clap: |
OK mene zanima nzakaj sempron?
to mi full sad nije jasno... ja imam taj proc doma i vrti sve živo i bolji je od bilokojeg semprona na socket a...a i imam otključanu verziju sa TB jezgrom i kloka se do 2.8ghz neznam kak sempron... |
Imaš Athlon XP 1800+ na 2.8GHz? Ajd lijep OC hehehe
I ja bih prjie u ovom slučaju preporučio semprona s obzirom da ćeš ipak moć dić frekvenciju na njemu. |
lijep da ali je i lijepa temp kad krene to sve...
al zašt semprona...to ko da se na athlonu nemogu dić :\ skroz wierd edit: koliko je star taj athlon xp??? |
Ako je palomino jezgra ja bi Semprona... :)
Palomino se (ako se dobro sjecam) zagrijavao vise nego TbredB (koji je btw hladan skroz), tako da jedino radi toga. |
Dobro se sjećaš. ;)
|
Defaultna voltaža Palomina je 1,75V dok je kod T-Ba 1,65V.
|
Citiraj:
a da nisi zaboravio dopisati nule? kloka se do 2800+ ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02. |