|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Oops, Intel did it again
http://sharikou.blogspot.com/2006/04...ng-busted.html Disklejmer: ako mislite da se veselim, varate se. Zbog stvari kao što je ova gore proc koji imam u računalu košta isto kao i prije više od godinu dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Dok su neki dizali euforiju i govorili o propasti AMD-a ja sam tvrdio cekajte izlazak Conroa pa ce se sve znati. Neki su jos uvjereni da ce Conroe biti jeftiniji i brzi 30% od AMD-ovih procesora, neki obrnuto. Kao dokaz podastraju ovakve i sl. testove. Tu su Athloni brzi tamo Conroe. No ja jos jednom ponavljam to su sve nagadanja i vecinom sponzorirani testovi pa pricekajmo malo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Što nisu ovi iz pce teama govorili da su na intelovoj crnoj listi, te da im intel više ne šalje proceve na testiranje?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a ono vjerujem da ce intel biti brzi ali nece biti 30% ziher . biti ce jedno 10-20% brzi jer ipak se radi o novoj tehnologiji uopce pa ono to bi bilo realno. ALI to nece opravdavati sigurno veeeliku cjenu tako da me nece zanimati to nista dok nepojeftini ![]()
![]() |
#8 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
U slucaju da intel bude brzi, amd ce pojeftinit. Svi sretni i zadovoljni ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mene boli kurac i za jednog i za drugog, glavno da radi. Kad bude trebalo mjenjat onda se budem raspitao. Nisam od jednih koji ,,navijaju'' za jednu firmu (npr nvidia ili ati) tj barem nisam vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Odlican je citat s pocetka stranice : "... Intel Dishes the Knockout Punch to AMD ith Conroe." Pa to je : roller : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|