![]() |
Oops, Intel did it again
http://sharikou.blogspot.com/2006/04...ng-busted.html
Disklejmer: ako mislite da se veselim, varate se. Zbog stvari kao što je ova gore proc koji imam u računalu košta isto kao i prije više od godinu dana :( |
Dok su neki dizali euforiju i govorili o propasti AMD-a ja sam tvrdio cekajte izlazak Conroa pa ce se sve znati. Neki su jos uvjereni da ce Conroe biti jeftiniji i brzi 30% od AMD-ovih procesora, neki obrnuto. Kao dokaz podastraju ovakve i sl. testove. Tu su Athloni brzi tamo Conroe. No ja jos jednom ponavljam to su sve nagadanja i vecinom sponzorirani testovi pa pricekajmo malo...
|
Dok ne osvane test na PCE, ne zelim ni kliknuti na ovakve linkove.
|
Citiraj:
|
:D ne, nisam ulizica, vec se nadam objektivnom review-u kao sto je do sad bilo plus komentari na forumu od ljudi koje vec dugo znam ovdje.
|
Što nisu ovi iz pce teama govorili da su na intelovoj crnoj listi, te da im intel više ne šalje proceve na testiranje?
|
a ono vjerujem da ce intel biti brzi ali nece biti 30% ziher . biti ce jedno 10-20% brzi jer ipak se radi o novoj tehnologiji uopce pa ono to bi bilo realno.
ALI to nece opravdavati sigurno veeeliku cjenu tako da me nece zanimati to nista dok nepojeftini :) |
Citiraj:
|
glupost, if you ask me
neka nepristran netko napravi hard test pa cemo vidjeti |
U slucaju da intel bude brzi, amd ce pojeftinit. Svi sretni i zadovoljni :beer:
|
Ja ziher ne gibam sa AMD-a :D
|
Kakva sranja su napisana na onome linku. :)
|
Neznam, nisam kliknuo :D
|
Tvrd orah, rekli bismo. :D ;)
Nema veze, ionako nisam nasao bas nista korisnoga. |
Mene boli kurac i za jednog i za drugog, glavno da radi. Kad bude trebalo mjenjat onda se budem raspitao. Nisam od jednih koji ,,navijaju'' za jednu firmu (npr nvidia ili ati) tj barem nisam vise :)
|
Odlican je citat s pocetka stranice :
"... Intel Dishes the Knockout Punch to AMD ith Conroe." Pa to je : roller : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |