|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
![]() Možda nekima glupo pitanje, ali po nazivu bi zakljucio da je te modeme moguce spojiti i preko usba i preko mrežne, pa me zanima jel je to tako? I jel cu ja uopce imati prilike odabrati željeni modem ili ce mi oni sami odabrati po svojoj volji? thnx |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Mislim da ne možeš birati. Meni su dofurali neki ogromni bijeli : baad : , a komp, monitor i sve ostalo mi je crne boje. Možeš ga spojiti i preko mrežne i preku USB-a, ja preporučam da ideš prek mrežne, ne moraš instaliravati nikakve drajvere. Samo ga ukopčaš, konfiguriraš vezu i to je to. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
upravo tako, samo sto je sad problem sto nemres birat!!! imaju 2 vrste (jedan nekakav kineski drugi ruski, ne znas koji je gori: nono : ) kinesko smece je bijelo, a rusko crno (combo)... svejedno, koji god dobijes, samo u mreznu stekaj... |
![]() |
![]() |
#7 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ja imam combo, Kasda (kineski, bijeli je) i radi svoj posao dobro... piko sam ga u LAN i napravio konekciju za pola minute i vec sam surfao...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
radi, ali mene smeta sto su sve to poluproizvodi!!! onaj prvi siemensov lan modem je bio jos najbolji... |
![]() |
![]() |
#9 |
networking wannabe guru
|
na koji nacin poluproizvod? ako radi kak se spada... a i imaš garanciju godinu dana jedino zbog dizajna koji je outdatean prije valjda 10 godina
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
dobiti ćeš shit od kasda modema, bijele je boje ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Guest
|
upravo tako!! uvaljuju nam smece koje bi inace bacili!! |
![]() |
![]() |
#14 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nemojte tako ima šanse 1:1 000 000 da dobije onaj jedini primjerak zyxel-a koji je poslužio kao reklama na onom njihovom popisu uređaja u ponudi. Ako oćeš da ti lijepo izgleda promijeni ugovor potpiši na 2 god i za 100 ćuna dobiješ fensy router od siemensa : lol2 :
![]() |
![]() |
#16 | |
networking wannabe guru
|
Citiraj:
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|