![]() |
T-com combo modemi pitanje
Možda nekima glupo pitanje, ali po nazivu bi zakljucio da je te modeme moguce spojiti i preko usba i preko mrežne, pa me zanima jel je to tako?
I jel cu ja uopce imati prilike odabrati željeni modem ili ce mi oni sami odabrati po svojoj volji? thnx |
Mislim da ne možeš birati. Meni su dofurali neki ogromni bijeli : baad : , a komp, monitor i sve ostalo mi je crne boje. Možeš ga spojiti i preko mrežne i preku USB-a, ja preporučam da ideš prek mrežne, ne moraš instaliravati nikakve drajvere. Samo ga ukopčaš, konfiguriraš vezu i to je to.
|
ma i meni je sve u crnom, ali ako mi donesu bijeli modem pa pitat cu ih dal je ikako moguce da mi donesu crni, hehe, iako imam osjecaj da ce odgovor biti negativan :D
|
uzmi mrežni, ostavi jedan usb free, i sačuvaj živaca i živaca...
|
upravo tako, samo sto je sad problem sto nemres birat!!!
imaju 2 vrste (jedan nekakav kineski drugi ruski, ne znas koji je gori: nono : ) kinesko smece je bijelo, a rusko crno (combo)... svejedno, koji god dobijes, samo u mreznu stekaj... |
za onda imam ruski,elcon smeće grije se ko lud
|
ja imam combo, Kasda (kineski, bijeli je) i radi svoj posao dobro... piko sam ga u LAN i napravio konekciju za pola minute i vec sam surfao...
|
radi, ali mene smeta sto su sve to poluproizvodi!!!
onaj prvi siemensov lan modem je bio jos najbolji... |
na koji nacin poluproizvod?
ako radi kak se spada... a i imaš garanciju godinu dana jedino zbog dizajna koji je outdatean prije valjda 10 godina |
dobiti ćeš shit od kasda modema, bijele je boje:D
|
hebiga :(
|
poluproizvodi su zato kaj ne bi u njemačkoj od kuda naš tcom dolazi zadovoljili standarde,ali kod nas prolaze,još bi trebao biti sretan ja sam prošao sa simensovim novim routerom
|
upravo tako!!
uvaljuju nam smece koje bi inace bacili!! |
Nemojte tako ima šanse 1:1 000 000 da dobije onaj jedini primjerak zyxel-a koji je poslužio kao reklama na onom njihovom popisu uređaja u ponudi. Ako oćeš da ti lijepo izgleda promijeni ugovor potpiši na 2 god i za 100 ćuna dobiješ fensy router od siemensa : lol2 :
|
ok, dobio sam sve potrebne odgovore, može LOCK da izbjegnemo nepotrebno spamanje :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |