Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.02.2003., 21:23   #1
Freshman
Registered User

Datum registracije: Nov 2002
WIN problematika

kupio sam novi komp i insatlirao win xp, ali mi se dogodilo da kad pokrenem cd pise: d:is not a vaild win32 aplication i nijedan cd nisam mogao ucitati te sam formatirao disk i instalirao win me i to isto se dogodilo i u njima i onda sam instalirao win2000 i sve je ok ali je sad problem u tome sto igrice vise puta zastekaju i moram restartirat komp a neke nece ni pokrenut !dali netko zna rjesenje mog problema ??????? inace imam: amd1800,mbo mis 745ultra, maxtor 60gb, cdrw lite on, vga gainward xabre 400, 256ddr... dajte ako mi netko moze pomoci bio bih jako zahvalan!!!! :confused:
Staro 15.02.2003., 09:21   #2
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Pogledaj na netu da li imaš noviju verziju biosa za matičnu ploču, a pogledaj da li ima i novi bios za tvoj CD-ROM.
Ne znam zašto, ali možda ti je IDE kabel u qurcu. Pogledaj da li ti je sve normalno namješteno u biosu što se tiče diskova i CD-ROMova (master, slave), pogledaj da nisi možda jumpere krivo postavio na CD-ROMu.
Ništa mi drugo ne pada na pamet
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2003., 11:34   #3
Freshman
Registered User

Datum registracije: Nov 2002
hvala vec sam pokusavao to sve i ja sam mislio da je problem u u mojoj pržilici ali je nova i neznam bas cak sam i cd-e przio i bez problema sprzi cd dali je mozda problem u driverim od grafike
Staro 15.02.2003., 16:01   #4
numa
I feel devilish today ...

numa's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Nis, ostaje ti stara metoda, komad po komad opreme isprobavaj kod nekog frenda, ako sve radi, promjeni OS.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD
numa je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2003., 16:56   #5
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Sigurno ti nije problem u driverima od grafiče. Može biti da ti se, kao što je numa rekao, neke kartice ne podnose, tj. tuku se . Ako imaš 2 modula memorije probaj samo s jednim ili im zamjeni mjesta, pa probaj druge utore memorije...
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno