|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2002
|
WIN problematika
kupio sam novi komp i insatlirao win xp, ali mi se dogodilo da kad pokrenem cd pise: d:is not a vaild win32 aplication i nijedan cd nisam mogao ucitati te sam formatirao disk i instalirao win me i to isto se dogodilo i u njima i onda sam instalirao win2000 i sve je ok ali je sad problem u tome sto igrice vise puta zastekaju i moram restartirat komp a neke nece ni pokrenut !dali netko zna rjesenje mog problema ??????? inace imam: amd1800,mbo mis 745ultra, maxtor 60gb, cdrw lite on, vga gainward xabre 400, 256ddr... dajte ako mi netko moze pomoci bio bih jako zahvalan!!!! :confused:
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pogledaj na netu da li imaš noviju verziju biosa za matičnu ploču, a pogledaj da li ima i novi bios za tvoj CD-ROM. Ne znam zašto, ali možda ti je IDE kabel u qurcu. Pogledaj da li ti je sve normalno namješteno u biosu što se tiče diskova i CD-ROMova (master, slave), pogledaj da nisi možda jumpere krivo postavio na CD-ROMu. Ništa mi drugo ne pada na pamet
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2002
|
hvala vec sam pokusavao to sve i ja sam mislio da je problem u u mojoj pržilici ali je nova i neznam bas cak sam i cd-e przio i bez problema sprzi cd dali je mozda problem u driverim od grafike
![]() |
#4 |
I feel devilish today ...
Datum registracije: Oct 2001
|
Nis, ostaje ti stara metoda, komad po komad opreme isprobavaj kod nekog frenda, ako sve radi, promjeni OS.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sigurno ti nije problem u driverima od grafiče. Može biti da ti se, kao što je numa rekao, neke kartice ne podnose, tj. tuku se ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|