![]() |
WIN problematika
kupio sam novi komp i insatlirao win xp, ali mi se dogodilo da kad pokrenem cd pise: d:is not a vaild win32 aplication i nijedan cd nisam mogao ucitati te sam formatirao disk i instalirao win me i to isto se dogodilo i u njima i onda sam instalirao win2000 i sve je ok ali je sad problem u tome sto igrice vise puta zastekaju i moram restartirat komp a neke nece ni pokrenut !dali netko zna rjesenje mog problema ??????? inace imam: amd1800,mbo mis 745ultra, maxtor 60gb, cdrw lite on, vga gainward xabre 400, 256ddr... dajte ako mi netko moze pomoci bio bih jako zahvalan!!!! :confused:
|
Pogledaj na netu da li imaš noviju verziju biosa za matičnu ploču, a pogledaj da li ima i novi bios za tvoj CD-ROM.
Ne znam zašto, ali možda ti je IDE kabel u qurcu. Pogledaj da li ti je sve normalno namješteno u biosu što se tiče diskova i CD-ROMova (master, slave), pogledaj da nisi možda jumpere krivo postavio na CD-ROMu. Ništa mi drugo ne pada na pamet |
hvala vec sam pokusavao to sve i ja sam mislio da je problem u u mojoj pržilici ali je nova i neznam bas cak sam i cd-e przio i bez problema sprzi cd dali je mozda problem u driverim od grafike
|
Nis, ostaje ti stara metoda, komad po komad opreme isprobavaj kod nekog frenda, ako sve radi, promjeni OS.
|
Sigurno ti nije problem u driverima od grafiče. Može biti da ti se, kao što je numa rekao, neke kartice ne podnose, tj. tuku se :argue: . Ako imaš 2 modula memorije probaj samo s jednim ili im zamjeni mjesta, pa probaj druge utore memorije...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |