|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Case mod: JNC Reborn
Projekt: JNC Re-born ili-ti-ga shrotex == > Ultra Kewl Case ![]() Poznato je nadaleko i naširoko, koliko su “kvalitetna” JNC kućišta, što je bio i jedan od razloga za ovaj face-lift… ![]() Before: ![]() Nazalost nemam “backup kućište” pa su komponente bile na stolu par dana… ![]() Nakon rastavljanja… ![]() Bez alata, nema zanata… : goood : ![]() Prvo izrezah rupu za 120mm Glacijalov vent: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eh mogao si staviti i malo lijepše slike, inače ok zgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zbilja lijep mod stvarno je... odlican odabir boja (crvena/crna) ... i to od jeftinog kucista sta se napravi... : goood : Svaka cast ja imam takvog takoder ali trenutno mi stoji ispod stola (nije u upotrebi i vata prasinu...razmisljam da ga prodam)...mrižice umisto pleksija ![]() Evo slike moga kucista... ![]() ![]() Mislim da je to takoreci isti model samo sta je moj neke live marke sta ja znam...ali gledajuc tebe...moram priznat da i mene to zagolicalo .... i to dobro ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
®
|
odlichno je ,swaka chast,nego gdje shi nabawio tu mrežichu to mi je tako coool... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Na kraju mi je lega sto radi u trgovini gdje prodaju opremu za pčelarstvo, rekao da oni imaju neke kvalitetnije. Pogledao i nasao ovu, ne znam tocno gdje ju upotrebljavaju, mrezica je odlicna, ali je skupa (oko 90kn kvadrat). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
|
ja istho tražim onaj lim ,ali sa rupicama to mi se swidja i mislio si to stawiti naprijed na 3x5.25 uthora pa jedan went od 12cm al ne nadjem...ali odlichno thi je ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Nice work, od jeftinog kučišta do super moda. Bravo: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |