|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
KIKA
ok... prica pocinje prije otprilike 4x godine...i pothvatom moje drage majke..naime..moja draga majka se odlucila pocistiti sobu..i naravno da je sve raskopala/prekopala/premjestila i time ubila moj nered (poslije toga se tesko snaci) naime kada je "cistila" krevet...one dascice je krivo okrenula..tako da se one pod pritiskom nisu savijale prema unutra nego prema van...i naravno..ja krme od (tada 90kn) lježem..a ono..tup tup tup...starci doletavaju..kao sto je bilo..naravno pocinje hebavanje majke na moj racun..dok nisam skuzio o cemu se radi...promjenila se ploca..i od tada jedva cekam da kupim novi krever...jerbo ovaj cvili..škripi...tuli..propada...naime ja sam daske zakucao i stavio dvije šperhploče ali nije to to...i tako se ja godinama natezem..i prije tri mjeseca meni puklo..odo ja po krevet...jerbo..ovako vise ne moze i tako ja cuo da dolazi "Kika"..ja kao ono...ma cekam ja da to dode...i eto doslo je...ali...cuo ja da su u "lesnini" spustili cijene...ma to buraz reko sam sebi odo u lesninu omastiti brk..100% ima jeftinih stvari... i tako bauljam ja sa starcima..i eto ga..krevet snova...totalno dobar...ma strava...200x120cm...onako..dobar dizajn..ispod dvije ladice...madrac..i sve to coce 2000kn..ja ono..eto mog kreveta..zovem lika..kao...ima li koja shema s tim krevetom..rece meni lik..care...sam krevet ti je 2500kn...tj.uz to nejde madrac i one dvije police ispod..to ti jos dode 1100kn (najlošije).. reko sve u pm..stavljam sutra oglas..pordajem opel astru 1,7 turbo disel i cackalicu...za samo 5k€...(pogodite kolko dode cackalica) reko ajde ajde..idem u kiku...i tako kroz guzvu evo mene i moje obitelji pred kikom...eeee ljudi...sta je ovo...nema parkinga..bauhaus pun..kika puna..sve okolo puno...stari nalazi parking nakon 20min..ajde sada ce sve ici ok...i tako dolazim ispred...i ono zaprepaštenje...neki lik "zvonimir security" pušta ekipu unutra..jer su neka spining vrata..pa da se ne stvori guzva da neko ne nahebe...užasa...ajda nekako ulazimo..i ono...cujem lika iza sebe... "e bog te ubio koji smo mi lud narod..ko da se nešto djeli" to i ja pomislim...ali coce sta ja radim ovdije..ajde ajde..tjesim se..dosao sam po krevet... svi nekako panično kupuju jastučnice..plahte..tepihe..ko da ce nestat..totalno u šoku idem do kreveta..i ono..naravno..mjere 200x120cm ne postoje kod njih..e bio sam lud..pucam..nakon sto sam otisao s posla u 14h hebem se po robnim kucama i ne mogu si naci posten krevet..nesto cvrsto s ok madracem za cca 2500kn... malo sam jos prozujao po kiki...onako neke hebeno gadne slike po 450kn..reko NFW...sve je skupo..ne znam sto ljudi vide...ma reko odustajem idem doma..nazvat cu ovog jednog lika nek mi napravi krevet po mjeri...platit cu ga 1500 i madrac jos tolko ali cu imati posten krevet tužan odlazim doma po tri pive i kilu sladoleda... koja katastrofa od dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A ti si isto biser-ideš u neki dućan na dan otvorenja???: suicide ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Pali mi se RDS (!) u autu sa porukom , skraceno : "Mole se postovani gradjani ZG-a da odgode u slucaju da su krenuli prema (tada) novo otvorenom centru Mercatonko... Molimo ih da odgode svoj dolazak za neki drugi dan" Naime Croejsa potrosacki manijaci su istog dana u kilometarskim kolonama svi krenuli da vide prvi to cudo , u gradu je sjecam se nastao kolaps nisu mogli uopce vise normalno kordinirati promet u tom potezu ![]() Ista notica je isla takodjer po FM-u pola dana. Strasno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
a ono..gle ja sam isao u 14h..ranije sam izasao s posla..imao sam nekoliko sati više jerbo..ajde da ih iskoristim..i mislio sam..coce...pa u 14h ljudi rade..VALJDA... uglavnom užas..tamo vise nejdem..nema sanse..ekipa je bila luda...tj.poremecena..ko da se nesto besplatno djeli..uzas!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ako kupuješ madrac, obavezno pogledaj Hespo Exclusive. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Tu smo negdje, ja 102 kg i 191 cm. Da vidis sranja dok smo trazili bracni krevet. Obletio sam cijelu Istru i Rijeku i jedva nasao. Sta ces, mi "normalno" razvijeni decki tesko nalazimo "normalne" stvari kraj ovih krzljavaca. Uvozimo sve i svasta ali oni "tamo" su izgleda nekih drugih mjera za razliku od nas. Ako su nam uzor za mjeru Talijani i takvi onda nije cudo da nam noge vire preko ruba kreveta i da sve skripi ispod nas ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Ja sam kupio alples krevet 210x120cm. Uzeo sam komplet cijelu sobu. Znam da je krevet sa madracem bio debelo preko 3000kn. Al isplati se. Uopče se ne svija ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo danas je bilo novo mjerenje, samo zbog vas i dobio sam krajnje zanimljiv rezultat. Btw. mjerio sam kod cure težinu.. (prije hmm "druženja" tak da je moguće da sam opet na 65) al težina je bila 66.6kg: sweating
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() http://www.ceskatelevize.cz/specialy/ceskysen/en/
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
iman ja krevet 200x120 - PREdobar je. Kupija sam ga nakon šta više nisan moga spavat na onom "krevetiću" jer su mi noge stršile vanka, a ruke visile sa strane (188cm i 90 kg)
![]() |
#15 |
Pod naletima kopita zla
|
ma ja sam vise lud od ovog svog škripavog kreveta..samo škripi..kada se noci okrecem probudi me..užas..proba sam ga zategnut ali nejde..jednostavno nejde..ma užas..mislim da cu ga zapaliti cim kupim novi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|