|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Totalni OT : električni brijaći aparat
Suočen sa neminovnošću kupnje istoga, molim za pomoć pri odabiru. Unaprijed hvala, ekipo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kao dugobrijući forumaš, preporučam Philips s tri glave. Evo, radi već 8 godina bez greške uz jednu promjenu baterije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Tnx, panoramix, njega sam i gledao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ma britvica rula :clap:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Joj daj Sky, ko da imas nekaj obrijat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Mach 3 turbo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Britvica (mach 3) je dobra kad se briješ jednom tjedno. Ali sad se moram najmanje triput i nakon mjesec dana toga već mi je koža lagano iziritirana od kemikalija. Dakle, teoretičari britvice, ne spamajte ako nemate preporuku za elektriku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
imam samo jedan komentar na ovaj thread :lol: Ne kuzim kak ti se koza može iziritirati. Kupi si onu blagu pjenu za lice i deri. Preporuka ti je giletova za njeznu kozu. A aftershave kupi neki malo bolji (adidas, tom tailor....) jer onaj giletov gel je fakat pre jak. I meni se koza znala iziritirat. Jednom drito prije izlaska. Naime opristavio (alergijska reakcija) sam u busu. ma ono lol totlani. Sve to traje malo dok si ne nadjes nesto sto ti pase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam odbacio i te jednokratne britvice tipa Excel, Mach3 i sl. Iako se mogu upotrijebiti više puta, daleko bolji mi se pokazao klasični žilet. Pjena iz bočice, klasičan žilet i nivea balzam (bijeli ili plavi) aftershave su prava kombinacija za mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
zilet je ok i najcesce se s njim šurim ali fakat je jednostavnije sa aparatom, moja preporuka philips!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ja se brijem vise od 3 puta tjedno i samo mah3 kakva elektirka, to ti je za one koji se svaki dan briju. Najbolje bi ti bilo da si kupis onu staromodnu ziletu i da s njom ogulis lice, pa se neces morat tak cesto brijat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ja jako razmisljam o nabavci britve ![]() inace philips elektricni ownz sve ostale .
![]() |
#19 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Phillishave je u svijetu el. brijačih aparata ono što je Athlon 64 u svijetu procesora : cheers2 Ne žali novaca uloženih u phillishave pilu... Dugotrajno i kvalitetno. Dosta dugo mi se je koža navikavala na električni aparat, moram priznati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|