![]() |
Totalni OT : električni brijaći aparat
Suočen sa neminovnošću kupnje istoga, molim za pomoć pri odabiru. Unaprijed hvala, ekipo. :) :beer:
|
Kao dugobrijući forumaš, preporučam Philips s tri glave. Evo, radi već 8 godina bez greške uz jednu promjenu baterije.
|
Ma kakvi, običan 1-bitni brijač. Nema nikakvih drivera, totalno plug&play. :D
|
Tnx, panoramix, njega sam i gledao. ;)
|
Ajme majko. Ja se ježim na samo pomisao da se obrijem električnim.
:eek: |
ma britvica rula :clap:
|
ma kakva britvica : nono : BRITVA je zakon :D
|
uzmeš britvu...novi wilkinson žilet i peri mile..tako se brije...
|
Joj daj Sky, ko da imas nekaj obrijat. ;)
|
Mach 3 turbo :)
|
Britvica (mach 3) je dobra kad se briješ jednom tjedno. Ali sad se moram najmanje triput i nakon mjesec dana toga već mi je koža lagano iziritirana od kemikalija.
Dakle, teoretičari britvice, ne spamajte ako nemate preporuku za elektriku. ;) |
imam samo jedan komentar na ovaj thread :lol:
Ne kuzim kak ti se koza može iziritirati. Kupi si onu blagu pjenu za lice i deri. Preporuka ti je giletova za njeznu kozu. A aftershave kupi neki malo bolji (adidas, tom tailor....) jer onaj giletov gel je fakat pre jak. I meni se koza znala iziritirat. Jednom drito prije izlaska. Naime opristavio (alergijska reakcija) sam u busu. ma ono lol totlani. Sve to traje malo dok si ne nadjes nesto sto ti pase. |
Ja sam odbacio i te jednokratne britvice tipa Excel, Mach3 i sl. Iako se mogu upotrijebiti više puta, daleko bolji mi se pokazao klasični žilet.
Pjena iz bočice, klasičan žilet i nivea balzam (bijeli ili plavi) aftershave su prava kombinacija za mene. |
e, žilet je žilet...još sam mlad i imam dovoljno vremena da uživam kad se porežem...ovaj...brijem :)
A za after...nivea balzam bijeli je jako blag, odličan |
zilet je ok i najcesce se s njim šurim ali fakat je jednostavnije sa aparatom, moja preporuka philips!!
|
Citiraj:
Ja se brijem vise od 3 puta tjedno i samo mah3 kakva elektirka, to ti je za one koji se svaki dan briju. Najbolje bi ti bilo da si kupis onu staromodnu ziletu i da s njom ogulis lice, pa se neces morat tak cesto brijat:D |
Citiraj:
|
Ja jako razmisljam o nabavci britve :) jer dok se sa njom "podsisas" puuuuno sporije raste (imho jel)
inace philips elektricni ownz sve ostale . |
Phillishave je u svijetu el. brijačih aparata ono što je Athlon 64 u svijetu procesora : cheers2
Ne žali novaca uloženih u phillishave pilu... Dugotrajno i kvalitetno. Dosta dugo mi se je koža navikavala na električni aparat, moram priznati... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:07. |