|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
MS Industrial napajanja
Ima li netko saznanja o kvaliteti istih. Koštaju smiješno malo, karakteristike bar na papiru ko zmaj (dva venta, temp. regulacijam,anti EMi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Dali je to mišljenje bazirano na iskustvu (imao si dotično napajanje) ili je isisano iz prsta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
sljaka ko zvijer, posto mi je napajanje prije bilo u kurcu (ali to nije bilo znanstveno dokazano ![]() rak po obicaju sere ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
onda bi mogli msvrtanu predloziti taj model jel ona neda lovu za ENERMAX ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Re: Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
ali oklada da ce dva takva trajati duze nego jedan enermax i jos ce jeftinije izaci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
Mogu ta dva trajat duze od jednog enermaxa ali pitanje je i sta ce sve za sobom povuc kad prvi crkne!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
oslabilo je ali nije nista povuklo za sobom.... problem se pojavi kod ljudi koji vide da im napjanje sve slabije i/ili da nesto kod njega nevalja ali previse cekaju na promijenu |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Night shift
|
Citiraj:
zvučnu,ATI Radeon 8500,HDD IBM 60GB koji je riknuo kad i napajanje i ploču ASUS TUSL2-C kojoj su riknuli kondenzatori.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
ja bi se prije pitao kakvu to sumljivu robu prodaje tvoj frend? vidjao sam i enermaxe koji su krepavali uostalom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
..
|
hvala sto je netko mislio na mene ali ja vec imam logic 400w koje mi je preslabo..zato hocu neko jako napajanje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Da pa i enermax moze crknut nije ni on neunistiv!!! ![]() Ako moze i mecka da crkne moze i enermax!!!! Joj ako bude para kupit cu si ja TT Pure power 420W i xaser 3 kuciste ,ali samo ako bude paraaaaaa!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
[QUOTE]Originally posted by MadBoY Kad smo već kod napajanja šta mislite o Codegen 300W napajanju. [/QUOTE Ako su im napajanja kvalitetna kao i kucista onda bi ih preporucio! Ali ipak nisam bio nikad u mogucnosti da i isprobam napajanja nadam se da ocu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Night shift
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
daj neseri....i ono JNC i ovo MS koje sad imam davali su od pocetka do kraja jednaki napon na svim voltazama (setanje za 0.01 plus/minus) sto se tice snage ovo MS daje jednako ampera ko i svako drugo od 400w (ona preko 800 kn neracunam) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Night shift
|
Citiraj:
I nemoj mislit ako 2-3 napajanja rade super da su sva takva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
I feel devilish today ...
|
Kad se vec raspravlja o napajanjima: Koje napajanje je natise? Recimo da hocu kupiti dobro napajanje od cca 350 watta a da me buka jako smeta. Trenutacno imam 400watta JNC i ovaj fan u napajanju mi ide na jetra. Limit sto se tice love je recimo 400 - 600kn.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
Mislis na onaj enermax u Formelu? Nigdje ne pise whisper... Kad smo vec kod enermaxa sto tocno znaci FCA/FMA? Zna li netko kakav je Channel Well po buci?
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Dali se isplati uloziti 650kn u Enermaxa? Moje misljenje je definitivno. Eventualno cu ga za koju godinu zamijeniti za nekih 430-460W Enermaxa ili Enlighta, ali do tada cu vjerovatno zamijeniti jos barem jednu konfiguraciju, a mozda i dvije.
![]() |
![]() |
#28 |
Night shift
|
Imam chanell well 375w napajanje.Ne znam koliko je tih ventilator, ali je dosta tiši od coolera na grafičkoj. Evo kome treba može pročitati savjete o kupnji napajanja: http://firingsquad.gamers.com/guides/power_supply/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
..
|
ma sve to sto si ti rekao stoji..dobro i jako je napajanje samo sto je mene frka svejedno koliko jako smiju biti razlike izmedju trenutnih i nazivnih napona...naime meni je na 5V nekih 4.89 dok je na 12 zapravo 12.19 a na 3.3 je 3.5 ili 3.6 (za ovu nisam siguran) a nije pokopcano previse toga...jedan disk i jedna ladica za disk(nema nis u njoj trenutno),graficka i zvucna,proc i cooler i 2xvent na napajanju,modem na externom i mis tipkovnica... sta bi bilo da spojim i cd-rom kontoler i 3 venta...do koliko smiju oscilirati vrijednosti ako mi tko zna za reci? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
Evo da malo prosirim bazu podataka: Ja imam 400W JNC. +3.3 - 3.40 +12 - 12.31 +5 - 4,98 CPU - 1,76 (namjesteno u biosu na 1.75) Core 1 - 3,10 (mislim da je ovo memorija)
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|