|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
web stranica u php-u, molim pomoc
trebam napraviti jednu web stranicu i vidio sam dosta zgodnih php rjesenja. to sam mislio rijesiti necim kao sto je phpnuke, ali besplatno. isto tako, sto mi jos treba od programa? cuo sam da treba sql bazu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako misliš na CMS (content managment software ili tak nekak) za manje stranice je dosta CuteNews ili nešto slično. Kad se složi mogu se dodavati vijesti kao na nekom portalu, znači bez potrebe za ponovnim uploadom stranice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
evo ja bi ti preporučio Mambo.Instalacije je vrlo jednostavna i nezahtjeva neko veliko znanje.Sad se zove Joomla, ali sve je ostalo isto-besplatno. Treba ti server sa podrškom za php i mysql. Evo pogledaj www.cropes.net, primjer CMS Mamba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pisac je time htio reći da je vlasnik ostal na phpbb umjesto da prijeđe na najnoviji vbuletin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Inače, od CMS-ova mislim da bi trebao izbjeći PHPNuke. Probaj Mambo (Joomla), sigurno će ti se svidjeti. Ak se ne varam, ljudi su još dosta nahvalili onaj e107. Malo proguglaj, downloadaj si neke CMS-ove i onda probaj na localhostu
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
phpbb je forum, ne stranica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas