|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
CITY EXPRESS
ok paket za mene je poslan u cetvrtak...jos ga nema...sada je subota 14:35 ured im je zatovren..ja sam vrlo živcan..sada mi je jebo sve i svast ali necu...ovak..dali se nekom dogodilo dasu mu nesto izgubili u citiy exressu? ako je poslan u cetvrtak to je trebalo doci u petak..ali ok...reko ni bed..doci ce danas...a ono dosla mi reklama za konzum a ne kartica koju mi je poslao dead eye... uglavnom..lud sam...jedva cekam necije lice od city expressa ispred svojih vrata da malo popricamo... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
nije ti dostavljach nishta kriv. ![]() radije skochi do njih u ponedjeljak ako vech inzistirash, pa poprichaj sa njima... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
a doh na to sam i mislio : hitthewa kako sam u banani..strasno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
|
Sve Vaše pošiljke koje smo preuzeli do 16 sati tekućeg dana biti će dostavljene sutradan sukladno Vašem odabiru CityEXPRESS usluge: 24h EXPRESS – isporuka slijedećeg dana do 16 sati Business EXPRESS – isporuka slijedeći dan do 12 sati VIP EXPRESS – isporuka slijedeći dan do 9:30 sati paket je predaj u cetvrtak u 16:10..to znaci..da je kod mene trebao biti...u petak u 16h...ili danas...dobro jos ima vremena 1h i 4min.... ma katastrofa..ovo mi je poremetilo sve planove..užas..ovo je zadnji put da ista radim preko citiy expressa... poslao sam dead eyeu poštom mob koji sam kupio za njega/umjesto njega...poslao sam ga u četvrtak u pošti..samo sam stavio da je pošiljka žurna...to sam platio 15kn...i u petak poslijepodne je vec bilo kod njega...to se zove usluga..a ne ova govna...platis 40 i nekaj kuna i onda ih jos nema..fuj...aaaaa kako sam bijesan..idem nešto radit..aaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ubaci gospodare prstenova produzene verzije i taman kad pogledas sva 3 dijela pozvonit ce city-ex ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ti pošalju iza 16 h, to znači da stiže drugi dan, kod tebe je taj drugi dan subota, a budući da oni ne dostavljaju robu subotom (bar mislim tako), stići će ti u ponedjeljak.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
|
ako ne dostavljaju robu subotom...zakaj onda to imaju kao radni dan? mislim da je dostavljanje paketa/pisama njihova glavna djelatnost... to je isto ko da imas pekarnu otvorenu subotom ali nemaš pekarskih proizvoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jebiga, tako je kako je, ista stvar i kad sam ja uzimao ploču iz ZG-a - poslana u četvrtak popodne, stigla u ponedjeljak.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako oni prezmu posiljku do 16 sati,onda je drugi dan kod tebe,ako preuzmu poslije 16 (kao u tvom slucaju) onda tek dan poslije. Ako je taj dan poslije subota, onda treba naznaciti da zelis (onaj ko posalje) dostavu subotom i onda oni dostave. Svi tako rade. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
EDIT: A stara kad je trebala dobit od brokerske kuce izvjesce o vrijednosti dionica,vrlo vazno za prodaju,poslali su preko city expressa i NIKAD nije doslo!!!!!!!!!!A trebalo hitno jer,kao sto svi znate,dionice iz dana u dan rastu-padaju...i tu je popuseno 50kn po dionici,bolje da neznas koliko ih je bilo
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
btw nisan sigran al mislim da su oni najjeftinija dostava
![]() |
![]() |
#24 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Lol, meni uvijek dostavljali subotom... Overseas mi je i sad zanimljiv... no često šaljem HPexpresom zato jer nudi "od vrata do vrata", dakle dodju kuci po tvoj paket i posalju ga nekome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad ste već kod ovih poštanskih službi koliko treba Hrvatskoj Pošti da dostavi paket preko pouzeća ako je jućer poslan. Čekam igru od crovortexa ![]()
![]() |
#29 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 | |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|