PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   CITY EXPRESS (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35487)

Hamm 11.03.2006. 14:37

CITY EXPRESS

ok paket za mene je poslan u cetvrtak...jos ga nema...sada je subota 14:35 ured im je zatovren..ja sam vrlo živcan..sada mi je jebo sve i svast ali necu...ovak..dali se nekom dogodilo dasu mu nesto izgubili u citiy exressu?

ako je poslan u cetvrtak to je trebalo doci u petak..ali ok...reko ni bed..doci ce danas...a ono dosla mi reklama za konzum a ne kartica koju mi je poslao dead eye...

uglavnom..lud sam...jedva cekam necije lice od city expressa ispred svojih vrata da malo popricamo...:grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

atha 11.03.2006. 14:43

nije ti dostavljach nishta kriv. ;) on samo ispostavlja robu i pakete koje mu sluzhba uruchi.
radije skochi do njih u ponedjeljak ako vech inzistirash,
pa poprichaj sa njima... ;)

SniperWolf 11.03.2006. 14:47

Zar nema city express broj svake pošiljke i onda ih nekako nazoveš ili nešto kažeš taj broj (pitaj dead eye-a) i onda ti oni kažu u kojem je stanju taj paket?

Hamm 11.03.2006. 14:48

ima ali ured je zatovren..stoga banana...dao mi je broj posiljke

Hamm 11.03.2006. 14:48

Citiraj:

Autor atha
nije ti dostavljach nishta kriv. ;) on samo ispostavlja robu i pakete koje mu sluzhba uruchi.
radije skochi do njih u ponedjeljak ako vech inzistirash,
pa poprichaj sa njima... ;)

a doh na to sam i mislio : hitthewa

kako sam u banani..strasno...

Hamm 11.03.2006. 14:59

Sve Vaše pošiljke koje smo preuzeli do 16 sati tekućeg dana biti će dostavljene sutradan sukladno Vašem odabiru CityEXPRESS usluge:
24h EXPRESS – isporuka slijedećeg dana do 16 sati
Business EXPRESS – isporuka slijedeći dan do 12 sati
VIP EXPRESS – isporuka slijedeći dan do 9:30 sati

paket je predaj u cetvrtak u 16:10..to znaci..da je kod mene trebao biti...u petak u 16h...ili danas...dobro jos ima vremena 1h i 4min....

ma katastrofa..ovo mi je poremetilo sve planove..užas..ovo je zadnji put da ista radim preko citiy expressa...

poslao sam dead eyeu poštom mob koji sam kupio za njega/umjesto njega...poslao sam ga u četvrtak u pošti..samo sam stavio da je pošiljka žurna...to sam platio 15kn...i u petak poslijepodne je vec bilo kod njega...to se zove usluga..a ne ova govna...platis 40 i nekaj kuna i onda ih jos nema..fuj...aaaaa kako sam bijesan..idem nešto radit..aaaaaaaaa

Hamm 11.03.2006. 15:35

još 25min i njih nema

undo 11.03.2006. 15:37

ubaci gospodare prstenova produzene verzije i taman kad pogledas sva 3 dijela pozvonit ce city-ex :)

Hamm 11.03.2006. 16:07

evo proslo je 16h..i gotovo je za danas...u ponedjeljak ce doci..valjda...reko krasno...razocaran sam :(

domy_os 11.03.2006. 16:21

Ako ti pošalju iza 16 h, to znači da stiže drugi dan, kod tebe je taj drugi dan subota, a budući da oni ne dostavljaju robu subotom (bar mislim tako), stići će ti u ponedjeljak.

Hamm 11.03.2006. 16:34

ako ne dostavljaju robu subotom...zakaj onda to imaju kao radni dan?

mislim da je dostavljanje paketa/pisama njihova glavna djelatnost...

to je isto ko da imas pekarnu otvorenu subotom ali nemaš pekarskih proizvoda...

domy_os 11.03.2006. 16:44

Jebiga, tako je kako je, ista stvar i kad sam ja uzimao ploču iz ZG-a - poslana u četvrtak popodne, stigla u ponedjeljak.

Hamm 11.03.2006. 17:38

to mi je poremetilo planove..ali ni bed..samo da dode... :)

spawn 12.03.2006. 14:59

Ako oni prezmu posiljku do 16 sati,onda je drugi dan kod tebe,ako preuzmu poslije 16 (kao u tvom slucaju) onda tek dan poslije. Ako je taj dan poslije subota, onda treba naznaciti da zelis (onaj ko posalje) dostavu subotom i onda oni dostave. Svi tako rade.

Citiraj:

paket je predaj u cetvrtak u 16:10..to znaci..da je kod mene trebao biti...u petak u 16h...ili danas...dobro jos ima vremena 1h i 4min....

Thoroughbred B 12.03.2006. 16:25

ja sam paket cekao 7 dana,toliko o njima...i zvao sam 5 puta :grrr:

Thoroughbred B 12.03.2006. 16:26

Citiraj:

Autor Bruno_Rv
Ako oni prezmu posiljku do 16 sati,onda je drugi dan kod tebe,ako preuzmu poslije 16 (kao u tvom slucaju) onda tek dan poslije. Ako je taj dan poslije subota, onda treba naznaciti da zelis (onaj ko posalje) dostavu subotom i onda oni dostave. Svi tako rade.

je je mosh mislit,to je city express,gamad spora : hitthewa 2 puta sam se uvjerio u to,i to su bila 2 jedina puta da sam preko njih nesto radio

EDIT: A stara kad je trebala dobit od brokerske kuce izvjesce o vrijednosti dionica,vrlo vazno za prodaju,poslali su preko city expressa i NIKAD nije doslo!!!!!!!!!!A trebalo hitno jer,kao sto svi znate,dionice iz dana u dan rastu-padaju...i tu je popuseno 50kn po dionici,bolje da neznas koliko ih je bilo

piNheaD 12.03.2006. 17:55

Citiraj:

Autor SniperWolf
Zar nema city express broj svake pošiljke i onda ih nekako nazoveš ili nešto kažeš taj broj (pitaj dead eye-a) i onda ti oni kažu u kojem je stanju taj paket?

To ima http://www.overseas.hr/ Naručim od Binga neku stvar pouzećem,tip odnese paket overseas,nazove me i kaže šifru paketa koju moš pratit di se paket trenutno nalazi na Overseas stranici.Pošto sam iz Senja uvik nazovem Overseas i pitam kad voze za Senj,tako naručim dan dva prije kod Binga i nečekam puno :beer:

Thoroughbred B 12.03.2006. 18:11

Citiraj:

Autor piNheaD
To ima http://www.overseas.hr/ Naručim od Binga neku stvar pouzećem,tip odnese paket overseas,nazove me i kaže šifru paketa koju moš pratit di se paket trenutno nalazi na Overseas stranici.Pošto sam iz Senja uvik nazovem Overseas i pitam kad voze za Senj,tako naručim dan dva prije kod Binga i nečekam puno :beer:

O overeseas-u samo rijeci pohvale,brzi i sigurni,da ne govorim o ljubaznosti i usluzi,decki su super i lako se skompas s njima,inace imamo ugovor s njima (firma) i radimo sve preko njih

Hamm 12.03.2006. 19:52

ima li overeseas poslovnicu u zagrebu?

Thoroughbred B 12.03.2006. 21:49

Citiraj:

Autor Hamm
ima li overeseas poslovnicu u zagrebu?

Naravno :burn: Mora imat...idi na web od overseas-a

Hamm 12.03.2006. 22:00

khm..idem prošnjofati po webu :)

piNheaD 12.03.2006. 23:12

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
O overeseas-u samo rijeci pohvale,brzi i sigurni,da ne govorim o ljubaznosti i usluzi,decki su super i lako se skompas s njima,inace imamo ugovor s njima (firma) i radimo sve preko njih

Potpisujem...dečkima uvik ostavim za kavu: cheers2
btw nisan sigran al mislim da su oni najjeftinija dostava

Hamm 13.03.2006. 11:14

GRAFE MI JOS NEMA...POBIT CU IH...AKO NETKO OVO OD NJIH CITA NEK SE PRIPREME..DOLAZIM DANAS DO NJIH..JAO KAKO SAM BIJESAN...ALO LJUDI...NE RADI SE O MALIM PARAMA!!!!!!!!!!!!!

Xedni 13.03.2006. 12:26

Lol, meni uvijek dostavljali subotom...

Overseas mi je i sad zanimljiv... no često šaljem HPexpresom zato jer nudi "od vrata do vrata", dakle dodju kuci po tvoj paket i posalju ga nekome...

Hamm 13.03.2006. 12:28

ma evo zvao sam ih...reko sam im da pozure da nisu normalni..nazvala je kurira.-.za 10min je bio tamo :)

beetleman 13.03.2006. 14:24

oni su koma! poslovno ih koristim svakodnevno... i to je sve samo ne espress!!! sto je hitno..sam dostavljaj.. :)

spawn 14.03.2006. 00:37

Citiraj:

Autor Xedni
Lol, meni uvijek dostavljali subotom...

Overseas mi je i sad zanimljiv... no često šaljem HPexpresom zato jer nudi "od vrata do vrata", dakle dodju kuci po tvoj paket i posalju ga nekome...

To rade sve sluzbe.

Dawar 14.03.2006. 12:29

Kad ste već kod ovih poštanskih službi koliko treba Hrvatskoj Pošti da dostavi paket preko pouzeća ako je jućer poslan. Čekam igru od crovortexa :D

FERRYS 14.03.2006. 20:10

Citiraj:

Autor Dawar dk
Kad ste već kod ovih poštanskih službi koliko treba Hrvatskoj Pošti da dostavi paket preko pouzeća ako je jućer poslan. Čekam igru od crovortexa :D

ovisi od kud je poslana, racunaj tjedan dana pa na vise

Red_Dragon 14.03.2006. 20:23

Citiraj:

Autor Dawar dk

Meni je iz Splita došel paket (u zagorje) za 4 dana, vjerojatno je to bila neka greška :clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:12.