|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Premalo mjesta za Avatar
Prvi put postam u ovom dijelu foruma. Moram se pozalit da je 10kb zaista smijesna kolicina prostora za avatare, dok istovremeno neki freakovi trpaju u sigove i do 512kb slike, relama i neznam sta sve ne. : hitthewa Bi li admini mozda, digli za avatare dozvoljani upload na 512Kb? A istovremeno disejblali slike u sigovima(ako vec nisu). jer mislim ono... 10kb za avatar je stvarno smijesno. Ljudi se stvarno nemogu umjetnicki izrazit....: sweating
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ipsens aj registriraj se malo po stranim forumima pa ces vidit sta ce ti oni rec na ovakav upit i koliko tamo imas mista! To je sasvim dovoljna velicina za izrazit se...ako znas naravno! Zamisli sad puste kb u avataru jo samo to triba da se brze ucitava stranica! |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, još i jaje na oko možda? Veličina slike u sigovima je ograničena, kao i avatar i to ne budemo mjenjali. I sigurno ne na više. Ima korisnika koji su na dialupu pa možda da se malo misli na njih-uostalom nije ovo forum za umjetničko izražavanje s avatarima nego forum o računalima. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
512Kb LOOOL Da si rekao 20 ili 40 onda bi te još razumio, ali 512. Jesi li ti svjestan kaj sve stane u 512 kb, jedan jaaaako dobar background ili nabrijana animacija. Ili još bolje kaj bi jedna stranica foruma imala 4 Mb LOOOL.
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
da , a koliko dugo bi ju moj modem ocitavao ? suuuppperrr |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kako sam se potrgao na ovaj prijedlog, atha čitaš ti to, onda kažeš da sam ja napušen ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citam citam rendula. Samo ostanem sokiran pa nista ne tipkam. Ma ti si zlatni primjerak naduvanosti naspram ovoga. Btw Ipsens, ako znas nekoga tko ima u sigu 512kb slobodno me obavijesti. A jos kako si rekao da ih ima masu, ocekujem veliki PM.
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja od kad sam maknuo avatare i sigove, preporodio sam se...nisam nit znao da mogu vidjet toliko postova bez da scroll-am ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Btw nino sto ti se desilo sa avatarom ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#12 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja glasam da nini damo da stavi ovo jako dobro dupe u avatar ![]() nego ja bi glasao do 30kb ![]() ![]()
#15 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Soory decki htio sam reci/napisat 50Kb za avatar.... slucajno kada sam brzo pisao post i spustao prst od 5-ice prema 0-i, dolje ukoso prijesao sam preko jedinice i dvojke a 0-u nisam na kraju ni zakacio. : hitthewa ..i bolje... Da,...bilo bi veselo vidjet broj 5120kb : evil : Je moze BAR 30kb! Idealno bi bilo 50kb ali zadovoljit cu se i sa 30Kb ![]() .... i je... AVATAR JEST ISKLJUCIVO ZA UMJETNICKO IZRAZAVANJE! : goood : ....drugu svrhu i nema..., za prepoznavanje je nick.
#17 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam sam za to da se nini da tolko prosotora da stane u hq ovaj njegov avatar ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Hey! ![]() Ne ostavljajte me na cijedilu! Neka budu 2! Drugi je za mene! : goood : Tako da se mogu umjetnicki isfuravat/izrazavat! Ideja je ipak moja... ![]() Ipsens
#22 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
PizzoZder
|
Upgrade izvrsen na zahtjev vecine ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
brijes lik nigdje ti nije iznad 10kb, na forum.hr mislim da je 5kb otvori photoshop i sliku normalnih dimenzija ukoliko nema puno boja (vise od 256) sejvaj kao .gif i smanjit ces ju dosta. mozes i kao .jpg, odi u "save for web" gdje mozes birat kvalitetu slike a PS ti automatski optimizira i jos skompresira tako da stvarno neznam kakav je to avatar koji ne stane u 10kb moj sig eto ima 25, i to se bojim da ce mi prigovorit al ajde, nadam se da nece jer sam se bas potrudio ![]() EDIT: kazes da bi 512kb za avatar? pogledaj sliku tezine 485kb, obrati pozornost na velicinu (1200*1600) i na kvalitetu slike... inace stala je i u 200KB ali sam ju otfurao do 500 da vidis koliko se kvalitetno moze dobiti "za tu paru" ![]() http://img141.imageshack.us/img141/5...titled16jk.jpg NHF ofc! Zadnje izmijenjeno od: mat. 12.05.2006. u 11:09. |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#29 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma nego šta...bar 5 megabajta svakome za avatar. Tako da svatko može staviti po jedan film(ako je XXX film, treba dozvoliti i 10 megabajta). A ovi sa dial-upom i bez flata, a šta ću vam ja ![]() Svakakvih ideja čovjek ovdje čuje... |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Ok ok.... zajebo sam se i ispravio..., mislio sam na 50kb a ne 512kb. Nemorate me sad razapet.: wtf : ...ili mozda morate... Ali ako bas inzistirate, zasto ja nebi bio JEDINI koji bi mogao imat 512Kb za avatar: cheers2 Mislim / nedostatak osnovne kulture censored by admin / ...,ono..., pa to je odlicna ideja, time ste se rijesili potencijalnog problema da svaka stranica ima 20MB. Mislim ono..., pa kako se ja ovoga nisam prije sjetio...: cheers2 Ideja je totalno genijalna i nenadjebiva / da ne bi bilo da sve režemo, ovo ostaje / .: CoolRamb Ipsens
Glup ili Zao... Gotovo da i nema razlike.... Zadnje izmijenjeno od: horza. 13.05.2006. u 18:26. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|