![]() |
Premalo mjesta za Avatar
Prvi put postam u ovom dijelu foruma.
Moram se pozalit da je 10kb zaista smijesna kolicina prostora za avatare, dok istovremeno neki freakovi trpaju u sigove i do 512kb slike, relama i neznam sta sve ne. : hitthewa Bi li admini mozda, digli za avatare dozvoljani upload na 512Kb? A istovremeno disejblali slike u sigovima(ako vec nisu). jer mislim ono... 10kb za avatar je stvarno smijesno. Ljudi se stvarno nemogu umjetnicki izrazit....: sweating |
Citiraj:
|
Ipsens aj registriraj se malo po stranim forumima pa ces vidit sta ce ti oni rec na ovakav upit i koliko tamo imas mista!
To je sasvim dovoljna velicina za izrazit se...ako znas naravno! Zamisli sad puste kb u avataru jo samo to triba da se brze ucitava stranica! |
Je, još i jaje na oko možda? Veličina slike u sigovima je ograničena, kao i avatar i to ne budemo mjenjali. I sigurno ne na više. Ima korisnika koji su na dialupu pa možda da se malo misli na njih-uostalom nije ovo forum za umjetničko izražavanje s avatarima nego forum o računalima.
|
512Kb LOOOL
Da si rekao 20 ili 40 onda bi te još razumio, ali 512. Jesi li ti svjestan kaj sve stane u 512 kb, jedan jaaaako dobar background ili nabrijana animacija. Ili još bolje kaj bi jedna stranica foruma imala 4 Mb LOOOL. |
da , a koliko dugo bi ju moj modem ocitavao ? suuuppperrr
|
Kako sam se potrgao na ovaj prijedlog, atha čitaš ti to, onda kažeš da sam ja napušen:D Hahaha, pola mb po avataru...tor nemojte slučajno iznad 10kb dići.
|
Citam citam rendula. Samo ostanem sokiran pa nista ne tipkam.
Ma ti si zlatni primjerak naduvanosti naspram ovoga. Btw Ipsens, ako znas nekoga tko ima u sigu 512kb slobodno me obavijesti. A jos kako si rekao da ih ima masu, ocekujem veliki PM. |
Ja od kad sam maknuo avatare i sigove, preporodio sam se...nisam nit znao da mogu vidjet toliko postova bez da scroll-am :)
Citiraj:
|
Btw nino sto ti se desilo sa avatarom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bog te blagoslovio Nino....:beer:
Stavite ovo za sticky :D look how it goes....: nuts : : sweating |
ja glasam da nini damo da stavi ovo jako dobro dupe u avatar :D
nego ja bi glasao do 30kb :) 10kb je stvarno za mucenje :D |
Citiraj:
|
Soory decki htio sam reci/napisat 50Kb za avatar.... slucajno kada sam brzo pisao post i spustao prst od 5-ice prema 0-i, dolje ukoso prijesao sam preko jedinice i dvojke a 0-u nisam na kraju ni zakacio. : hitthewa
..i bolje... Da,...bilo bi veselo vidjet broj 5120kb : evil : Je moze BAR 30kb! Idealno bi bilo 50kb ali zadovoljit cu se i sa 30Kb :smoke: .... i je... AVATAR JEST ISKLJUCIVO ZA UMJETNICKO IZRAZAVANJE! : goood : ....drugu svrhu i nema..., za prepoznavanje je nick. |
Ja sam sam za to da se nini da tolko prosotora da stane u hq ovaj njegov avatar :D
|
Citiraj:
|
Hey!:grrr:
Ne ostavljajte me na cijedilu! Neka budu 2! Drugi je za mene! : goood : Tako da se mogu umjetnicki isfuravat/izrazavat! Ideja je ipak moja...:p Ipsens |
Jedino ako negdje imaš ovako dupe.
|
Aaaaa, kako ste slatki. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a054.gif
|
Citiraj:
|
Upgrade izvrsen na zahtjev vecine:D :D
|
Citiraj:
|
brijes lik nigdje ti nije iznad 10kb, na forum.hr mislim da je 5kb
otvori photoshop i sliku normalnih dimenzija ukoliko nema puno boja (vise od 256) sejvaj kao .gif i smanjit ces ju dosta. mozes i kao .jpg, odi u "save for web" gdje mozes birat kvalitetu slike a PS ti automatski optimizira i jos skompresira tako da stvarno neznam kakav je to avatar koji ne stane u 10kb moj sig eto ima 25, i to se bojim da ce mi prigovorit al ajde, nadam se da nece jer sam se bas potrudio :) EDIT: kazes da bi 512kb za avatar? pogledaj sliku tezine 485kb, obrati pozornost na velicinu (1200*1600) i na kvalitetu slike... inace stala je i u 200KB ali sam ju otfurao do 500 da vidis koliko se kvalitetno moze dobiti "za tu paru" :) http://img141.imageshack.us/img141/5...titled16jk.jpg NHF ofc! |
Citiraj:
|
Owo ide u favorites... :D
|
ima dosta mjesta za avatare...to je moje misljenje..bio sam i na forumima di je 6kb ogranicenje ;)
|
Ma nego šta...bar 5 megabajta svakome za avatar. Tako da svatko može staviti po jedan film(ako je XXX film, treba dozvoliti i 10 megabajta). A ovi sa dial-upom i bez flata, a šta ću vam ja :D
Svakakvih ideja čovjek ovdje čuje... |
Ok ok.... zajebo sam se i ispravio..., mislio sam na 50kb a ne 512kb.
Nemorate me sad razapet.: wtf : ...ili mozda morate... Ali ako bas inzistirate, zasto ja nebi bio JEDINI koji bi mogao imat 512Kb za avatar: cheers2 Mislim / nedostatak osnovne kulture censored by admin / ...,ono..., pa to je odlicna ideja, time ste se rijesili potencijalnog problema da svaka stranica ima 20MB. Mislim ono..., pa kako se ja ovoga nisam prije sjetio...: cheers2 Ideja je totalno genijalna i nenadjebiva / da ne bi bilo da sve režemo, ovo ostaje / .: CoolRamb Ipsens |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24. |