Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.02.2003., 12:04   #1
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Na kojoj rezi

Na kojoj bi rezi mogao igrat GTA3.Mislim igram ga, ali bi htio rado vidjet sto bi mi vi preporucili.Moja konfa je AMD 900 Mhz, GeForce 2 MX 400 32 MB Gainward, 256 SDRAMA, Windows Xp!
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2003., 18:57   #2
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
probaj na 800*600*16 iako mislim da će ti malo trzati....mislim da bi si trebao upiknut još RAM-a...PC-133 i nisu baš najbrži i najbolji za tu igricu......al da se igrat...uživaj...

Oglas

Oglas
Staro 03.02.2003., 19:06   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Glupa igra

Meni je to totalno bezveze game ali sam morao vidjeti da to zaključim. Tada sam imao Coppermine 1000MHz, prvi ATi RadeON (još nije bilo brojeva, a to je danas 7200 sa 32MB), 512MB RAMa i na 800 x 600 x 32 je trzalo kao slide show kada bi pogledao u nebo (nije baš, ali ja sam to tako doživljavao), kada sam gledao sa likom negdje u visini očiju (pola pogleda cesta, pola nebo) stvar je bila i igriva. Ali sam napravio uninstall jer meni je to teška banana od igre. Ne volim igre koje nemaju neki iole smisleni cilj. Skini zadnji patch, čujem da je to dosta pomoglo ljudima koji to igraju.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2003., 19:24   #4
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Blacki nemreš reč da igra tolko loša...misli ono kad dođeš doma s posla/iz škole ,isfrustriran gazdom,poslom/profesorima,lošim ocjenama ......trebaš se malo "ispucat"...na igri mislim....
inače da slažem se u vidu igre da je jako loše napravljena...mislim da bi trzala i na FX-icama

stado pive za ekipu....
Staro 03.02.2003., 20:15   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Ne nije losha

Ne mislim da je igra sranje ili baš totalna katastrofa. Lijepo izgleda, sve h+je to divno krasno ali imam neku averziju prema igrama koje nemaju neki cilj ili krajnji smisao. Idem, kradem aute, tamanim ljude i ... ? Tipa Mafia ima priču, Half-Life najbolja priča u zadnjih olala godina, RedFaction, JediKnight, MaxPayne, ... sve imaju početak i kraj, ova ima kradem aute, tamanim ljude, ..., a dobro nešto kao UT2k3, Q3 ili nešto samo sa autima ali ne zabavno kao UT ili Q3. Svatko ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno