|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Na kojoj rezi
Na kojoj bi rezi mogao igrat GTA3.Mislim igram ga, ali bi htio rado vidjet sto bi mi vi preporucili.Moja konfa je AMD 900 Mhz, GeForce 2 MX 400 32 MB Gainward, 256 SDRAMA, Windows Xp! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
probaj na 800*600*16 iako mislim da će ti malo trzati....mislim da bi si trebao upiknut još RAM-a...PC-133 i nisu baš najbrži i najbolji za tu igricu......al da se igrat...uživaj... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Glupa igra
Meni je to totalno bezveze game ali sam morao vidjeti da to zaključim. Tada sam imao Coppermine 1000MHz, prvi ATi RadeON (još nije bilo brojeva, a to je danas 7200 sa 32MB), 512MB RAMa i na 800 x 600 x 32 je trzalo kao slide show kada bi pogledao u nebo (nije baš, ali ja sam to tako doživljavao), kada sam gledao sa likom negdje u visini očiju (pola pogleda cesta, pola nebo) stvar je bila i igriva. ![]()
![]() |
#4 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Blacki nemreš reč da igra tolko loša...misli ono kad dođeš doma s posla/iz škole ,isfrustriran gazdom,poslom/profesorima,lošim ocjenama ![]() ![]() inače da slažem se u vidu igre da je jako loše napravljena...mislim da bi trzala i na FX-icama ![]() stado pive za ekipu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Ne nije losha
Ne mislim da je igra sranje ili baš totalna katastrofa. Lijepo izgleda, sve h+je to divno krasno ali imam neku averziju prema igrama koje nemaju neki cilj ili krajnji smisao. Idem, kradem aute, tamanim ljude i ... ? Tipa Mafia ima priču, Half-Life najbolja priča u zadnjih olala godina, RedFaction, JediKnight, MaxPayne, ... sve imaju početak i kraj, ova ima kradem aute, tamanim ljude, ..., a dobro nešto kao UT2k3, Q3 ili nešto samo sa autima ali ne zabavno kao UT ili Q3. Svatko ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja. ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|