![]() |
Na kojoj rezi
Na kojoj bi rezi mogao igrat GTA3.Mislim igram ga, ali bi htio rado vidjet sto bi mi vi preporucili.Moja konfa je AMD 900 Mhz, GeForce 2 MX 400 32 MB Gainward, 256 SDRAMA, Windows Xp!
|
probaj na 800*600*16 iako mislim da će ti malo trzati....mislim da bi si trebao upiknut još RAM-a...PC-133 i nisu baš najbrži i najbolji za tu igricu......al da se igrat...uživaj...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Glupa igra
Meni je to totalno bezveze game ali sam morao vidjeti da to zaključim. Tada sam imao Coppermine 1000MHz, prvi ATi RadeON (još nije bilo brojeva, a to je danas 7200 sa 32MB), 512MB RAMa i na 800 x 600 x 32 je trzalo kao slide show kada bi pogledao u nebo (nije baš, ali ja sam to tako doživljavao), kada sam gledao sa likom negdje u visini očiju (pola pogleda cesta, pola nebo) stvar je bila i igriva.:beer: Ali sam napravio uninstall jer meni je to teška banana od igre. Ne volim igre koje nemaju neki iole smisleni cilj. Skini zadnji patch, čujem da je to dosta pomoglo ljudima koji to igraju.
|
Blacki nemreš reč da igra tolko loša...misli ono kad dođeš doma s posla/iz škole ,isfrustriran gazdom,poslom/profesorima,lošim ocjenama:D ......trebaš se malo "ispucat"...na igri mislim....:D
inače da slažem se u vidu igre da je jako loše napravljena...mislim da bi trzala i na FX-icama:D stado pive za ekipu....:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Ne nije losha
Ne mislim da je igra sranje ili baš totalna katastrofa. Lijepo izgleda, sve h+je to divno krasno ali imam neku averziju prema igrama koje nemaju neki cilj ili krajnji smisao. Idem, kradem aute, tamanim ljude i ... ? Tipa Mafia ima priču, Half-Life najbolja priča u zadnjih olala godina, RedFaction, JediKnight, MaxPayne, ... sve imaju početak i kraj, ova ima kradem aute, tamanim ljude, ..., a dobro nešto kao UT2k3, Q3 ili nešto samo sa autima ali ne zabavno kao UT ili Q3. Svatko ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |