|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
DCM!!!
Xnet UNLIMITED Od ožujka još veće brzine! Od ožujka svi Xnet korisnici surfat će još brže, a po istoj mjesečnoj cijeni, dok će Mistral Light biti čak i jeftiniji- 94kn mjesečno! Sve to, naravno, uz potpuno neograničeni promet! Nice : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uvest će još jednu uslugu - Xcity, kojom će sve korisnike u gradu umrežit u jednu LAN mrežu te će bit moguće igranje i P2P. Prvih 2-3 mjeseca će bit u testnoj fazi, a kasnije će se naplaćivat.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Xcity će dobro doći meni i mojoj škvadri jer konačno mogu skidat s neta i bez problema igrat sa frendovima. Iako, već imam viziju, naplata za xcity najmanje 50kn mjesečno.
![]() |
![]() |
#5 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
ja sam malo čital taj pdf nije mi baš jasan taj xcity a više nemam ni pojma kolka mi je brzina sa ovim povećanjem trebao bih biti oko 500-600 da i nadam se da više ne bude pizdarija s tom njihovom vezom ko ranije |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Samo neka spustaju cjene a ako dodju do mene mozda se i prebacim za nekih 2mjeseca da istekne tscumov ugovor.
![]() |
#7 | |
Visok, zgodan do bola
|
Citiraj:
Npr. Skidaš nešto sa neta punom parom. Ja dignem server za cod2 recimo i, ako si u istome gradu kao i ja, možeš skidati punom parom te uz to igrati cod2 na mome serveru bez problema. Naravno, to će najkorisnije biti za Zagreb, jer tu je daleko više korisnika xneta nego u osijeku npr. E sad, izgleda da će naplaćivati tu uslugu nakon 3 mjeseca, ali ja im za to ne dam više od 15kn mjesečno...i to ako sve bude šljakalo ok ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Po mjerenu, nazivna brzina DCM-a u paketu Mistral light 64/64 izgleda ovako:
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 09.03.2006. u 07:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
već se ja i ti umrežimo i deremo COD? ne vidim baš veliku korist od toga jer ne zanima svakoga isključivo igranje prek mreže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Nije tu samo igranje nego i shareanje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
ajd vidjet ćemo kak bude to išlo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Visok, zgodan do bola
|
Pomeni su za*ebali stvar, jer xciti, kao usluga namijenjena shareanju, ne smije si dozvoliti tako niske uploade od korisnika do korisnika. Što ću ja shareati? Evo, recimo da hoću nekome unutar xcity-a poslati neku od Linux distribucija, koje sve više zauzimaju. Pa to će trajati 100 godina. Trebali su, a to ću im osobno i predložiti ako će xcity šljakati ok, staviti sinhroni DL/UP. Dakle, ako je DL 2Mbita, neka i UL bude toliki unutar xcitya. Njima to ionako ništa ne znači, jer ne zagušuje promet.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kakvo bi to povećanje trebalo biti? Mislim, s koje na koju brzinu bi povećali, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Visok, zgodan do bola
|
Citiraj:
Mistral Light Unlimited 100/64 kbps (64/64 kbps) Mistral Unlimited 200/96 kbps (128/64 kbps) Scirocco Unlimited 400/128 kbps (256/96 kbps) Bora Unlimited 1000/192 kbps (768/160 kbps) Typhoon Unlimited 2000/256 kbps (1536/256 kbps)
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Sve je dobro, dok je flat ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Visok, zgodan do bola
|
Citiraj:
Daj mi cable 1.5 Mbit koji radi na toj deklariranoj brzini (zasad je tako) za 360kn i ja sam zadovoljan. ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Premium moderator
|
Znam da nisu....čekam dugo dok skine neku Mp3 od 3 Mb, a o filmovima ne trebam razmišljati ![]() Nego, bolje išta nego ništa.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Visok, zgodan do bola
|
Citiraj:
Nažalost.
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
A i mene veseli što idem na 1 mbit, sad barem mogu provideru dat ocjenu 2.5 na ljestvici od 1-5 s obzirom na net izvan Hrvatske, dok hitler-comu mogu dat 4 banane u g*zicu za ocjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
EMP moderator
|
Djeco, još malo... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Caught Somewhere In Time
|
dakle brzina mi je sad veća oko 500-600 ovisno o serveru ali:: upload ne funkcionira a cijeli božji dan ne mogu poslat ni jedan mejl rekli su da će sredit dop kraja dana baš da vidimo |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
|
Ni ja danas ne mogu slat mailove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ja sam normalno poslo mail... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium moderator
|
Ja nisam imao preko tjedna net...i popušio sam u Ogameu masno (ako netko igra Ogame balkan, uni2 Hall of fame sp00ky[USVG] vs. brood warrior[O.A.F.] : suicide ). Inače,danas je sve O.K.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Caught Somewhere In Time
|
izgleda da je proradilo svaka čast drže obećanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Molim sve korisnike Xnet-a da se spoje na XCity-DC_hub da iskoristimo 3 mj. besplatnog XCity-a. : pirate : |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
EMP moderator
|
Već sam unutra... ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|