![]() |
DCM!!!
Xnet UNLIMITED
Od ožujka još veće brzine! Od ožujka svi Xnet korisnici surfat će još brže, a po istoj mjesečnoj cijeni, dok će Mistral Light biti čak i jeftiniji- 94kn mjesečno! Sve to, naravno, uz potpuno neograničeni promet! Nice : goood : |
Uvest će još jednu uslugu - Xcity, kojom će sve korisnike u gradu umrežit u jednu LAN mrežu te će bit moguće igranje i P2P. Prvih 2-3 mjeseca će bit u testnoj fazi, a kasnije će se naplaćivat.
|
Je sve super ali pokrivenost 0%
|
Citiraj:
Xcity će dobro doći meni i mojoj škvadri jer konačno mogu skidat s neta i bez problema igrat sa frendovima. Iako, već imam viziju, naplata za xcity najmanje 50kn mjesečno. |
ja sam malo čital taj pdf
nije mi baš jasan taj xcity a više nemam ni pojma kolka mi je brzina sa ovim povećanjem trebao bih biti oko 500-600 da i nadam se da više ne bude pizdarija s tom njihovom vezom ko ranije |
Samo neka spustaju cjene a ako dodju do mene mozda se i prebacim za nekih 2mjeseca da istekne tscumov ugovor.
|
Citiraj:
Npr. Skidaš nešto sa neta punom parom. Ja dignem server za cod2 recimo i, ako si u istome gradu kao i ja, možeš skidati punom parom te uz to igrati cod2 na mome serveru bez problema. Naravno, to će najkorisnije biti za Zagreb, jer tu je daleko više korisnika xneta nego u osijeku npr. E sad, izgleda da će naplaćivati tu uslugu nakon 3 mjeseca, ali ja im za to ne dam više od 15kn mjesečno...i to ako sve bude šljakalo ok :) |
Po mjerenu, nazivna brzina DCM-a u paketu Mistral light 64/64 izgleda ovako:
|
Citiraj:
već se ja i ti umrežimo i deremo COD? ne vidim baš veliku korist od toga jer ne zanima svakoga isključivo igranje prek mreže |
Nije tu samo igranje nego i shareanje...
|
Citiraj:
ajd vidjet ćemo kak bude to išlo |
Pomeni su za*ebali stvar, jer xciti, kao usluga namijenjena shareanju, ne smije si dozvoliti tako niske uploade od korisnika do korisnika.
Što ću ja shareati? Evo, recimo da hoću nekome unutar xcity-a poslati neku od Linux distribucija, koje sve više zauzimaju. Pa to će trajati 100 godina. Trebali su, a to ću im osobno i predložiti ako će xcity šljakati ok, staviti sinhroni DL/UP. Dakle, ako je DL 2Mbita, neka i UL bude toliki unutar xcitya. Njima to ionako ništa ne znači, jer ne zagušuje promet. |
Kakvo bi to povećanje trebalo biti? Mislim, s koje na koju brzinu bi povećali, itd...
|
|
Citiraj:
Mistral Light Unlimited 100/64 kbps (64/64 kbps) Mistral Unlimited 200/96 kbps (128/64 kbps) Scirocco Unlimited 400/128 kbps (256/96 kbps) Bora Unlimited 1000/192 kbps (768/160 kbps) Typhoon Unlimited 2000/256 kbps (1536/256 kbps) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve je dobro, dok je flat ;)
|
Citiraj:
Daj mi cable 1.5 Mbit koji radi na toj deklariranoj brzini (zasad je tako) za 360kn i ja sam zadovoljan. :gringo: Citiraj:
|
Znam da nisu....čekam dugo dok skine neku Mp3 od 3 Mb, a o filmovima ne trebam razmišljati :rolleyes:
Nego, bolje išta nego ništa. |
Citiraj:
Nažalost. |
A i mene veseli što idem na 1 mbit, sad barem mogu provideru dat ocjenu 2.5 na ljestvici od 1-5 s obzirom na net izvan Hrvatske, dok hitler-comu mogu dat 4 banane u g*zicu za ocjenu.
|
Djeco, još malo... :D
|
dakle brzina mi je sad veća oko 500-600 ovisno o serveru ali::
upload ne funkcionira a cijeli božji dan ne mogu poslat ni jedan mejl rekli su da će sredit dop kraja dana baš da vidimo |
Ni ja danas ne mogu slat mailove...
|
Ja sam normalno poslo mail...
|
Ja nisam imao preko tjedna net...i popušio sam u Ogameu masno (ako netko igra Ogame balkan, uni2 Hall of fame sp00ky[USVG] vs. brood warrior[O.A.F.] : suicide ). Inače,danas je sve O.K.
|
izgleda da je proradilo
svaka čast drže obećanje |
Molim sve korisnike Xnet-a da se spoje na XCity-DC_hub da iskoristimo 3 mj. besplatnog XCity-a. : pirate :
|
Već sam unutra... :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:59. |