|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Acronis True image
Jel tko koristi Acronis true image? Imam jedan mali problemcic...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
pa reci mali problemčić ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja dižem dva prsta. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja koristim Acronis True Image 7.0. Jako dobar program za back up....
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
..i ja također v9.0 build 2,302... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Kod mene je sve OK s vraćanjem, a od Ghosta sam odustao jer mi ne prepoznaje RAID kontroler na ovoj ploči...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
I kod mene je sve u redu s vraćanjem. Sve prolazi super (nema nikakvih grešaka i slično) ali se Windowsi sporije učitavaju (nakon restarta - i to svaki put). Ma nije velika razlika ali se primjeti. Jel znaš možda što bi moglo biti? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Na to sam mislio, Win su nakon vraćanja potpuno isti i jednako brzi kao i prije.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ja ga koristim i NEMOGUCE je da se ucitavaju sporije ... osim ako si sto poslije "capkao" po windowsima... btw po meni i za mene DALEKO NAJKORISNIJI instalirani program na kompu trenutno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Ja instalirao i maknuo, koristim samo boot CD...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ja ga imam instaliranog na 1 kompu a image sva tri kompa zaprzio na 2 dvd-a pa ako tj kada koji se "poremeti" ja LIJEPIM he he he ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Kakva je fragmentacija nakon sto dignes windowse sa backupom.........ako je velika napravi ponovo backup nakon sto defragmentiras windowse, jer uprotivnom bude ti ona fragmentacija koja je bila kada si pravio backup. Mozda je to razlog sto su ti windowsi spori.... BTW....meni osobno Acronis je najbolji i nikad nikakvih problema, Nortonu je ostala samo stara slava.
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja koristim Ghost 8.2 ![]() A probal sam Acronisa al nisam kontal, jel se moze kak vratit image ako nemres uc u windowse? Po meni je to bit programa... ocito ja nisam imao "pravu" ![]() Jedino kaj je negativnog kod Ghosta da cjepa vece fajlove od 2GB, al to je ogranicenje samog DOS-a iz kojeg se pokrece Ghost
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Napraviš Acronis True Image Bootable Rescue Media, ja radim isključivo preko njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja koristim acronis 8.0, imam ga instaliranog a s liveCD-om na poslu, backup, prebacivanje na veći disk itd.... odličan je, ima sve što treba i nije mi do sada ni jednom problem napravio, jedina stvar koju sam primjetio i događa se ponekad je ta kad radim mirror diskova kad dođe do 99-100% zna zastat al čim se klikne x sve ok! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|