![]() |
Acronis True image
Jel tko koristi Acronis true image?
Imam jedan mali problemcic... |
pa reci mali problemčić :D
|
Evo ja dižem dva prsta. :)
|
Ja koristim Acronis True Image 7.0. Jako dobar program za back up....
|
Citiraj:
|
..i ja također v9.0 build 2,302...
|
Citiraj:
|
Kod mene je sve OK s vraćanjem, a od Ghosta sam odustao jer mi ne prepoznaje RAID kontroler na ovoj ploči...
|
I kod mene je sve u redu s vraćanjem. Sve prolazi super (nema nikakvih grešaka i slično) ali se Windowsi sporije učitavaju (nakon restarta - i to svaki put). Ma nije velika razlika ali se primjeti. Jel znaš možda što bi moglo biti? :confused:
|
Na to sam mislio, Win su nakon vraćanja potpuno isti i jednako brzi kao i prije.
|
ja ga koristim i NEMOGUCE je da se ucitavaju sporije ... osim ako si sto poslije "capkao" po windowsima... btw po meni i za mene DALEKO NAJKORISNIJI instalirani program na kompu trenutno :)
|
Ja instalirao i maknuo, koristim samo boot CD...
|
ja ga imam instaliranog na 1 kompu a image sva tri kompa zaprzio na 2 dvd-a pa ako tj kada koji se "poremeti" ja LIJEPIM he he he :)
|
Citiraj:
Kakva je fragmentacija nakon sto dignes windowse sa backupom.........ako je velika napravi ponovo backup nakon sto defragmentiras windowse, jer uprotivnom bude ti ona fragmentacija koja je bila kada si pravio backup. Mozda je to razlog sto su ti windowsi spori.... BTW....meni osobno Acronis je najbolji i nikad nikakvih problema, Nortonu je ostala samo stara slava. |
Ja koristim Ghost 8.2 :D i cist mi je dovoljan, nemam RAID pa tako nit problema...
A probal sam Acronisa al nisam kontal, jel se moze kak vratit image ako nemres uc u windowse? Po meni je to bit programa... ocito ja nisam imao "pravu" ;) verziju Jedino kaj je negativnog kod Ghosta da cjepa vece fajlove od 2GB, al to je ogranicenje samog DOS-a iz kojeg se pokrece Ghost |
Citiraj:
|
Napraviš Acronis True Image Bootable Rescue Media, ja radim isključivo preko njega.
|
Ja koristim acronis 8.0, imam ga instaliranog a s liveCD-om na poslu, backup, prebacivanje na veći disk itd.... odličan je, ima sve što treba i nije mi do sada ni jednom problem napravio, jedina stvar koju sam primjetio i događa se ponekad je ta kad radim mirror diskova kad dođe do 99-100% zna zastat al čim se klikne x sve ok!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:28. |