|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
DDR ili DDR2????
Koji uzeti? DDR2 je jeftiniji i to me malo čudi. Pretpostavljam da ste o ovome raspravljali, al ja sam lijen tražit sa ovim modemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa ako je jeftiniji uzmi onda DDR2 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
E da si googlo npr par sekudni znao bi o cem je rijec a ne bi uzvalio taku glupost... http://tinyurl.com/a8dm2
![]() |
![]() |
#4 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: DDR ili DDR2????
Citiraj:
Ne ide ddr2 tamo di ide DDR ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Uzimam novi komp, pa me zanima koju da uzmem. Ne kužim zašto je ddr2 533mhz jeftiniji od ddr 400mhz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: DDR ili DDR2????
Citiraj:
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Navedi više informacija... Koj komp? Samo ti Intel za sada podržava ddr2 ddr400 sa boljim latencijama je brži od ddr2 533 jer on ima visoke latencije... Nisu sve ddr400 meme skuplje od ddr2 533 Ja ti prodajem moju memoriju, pa se javi na PM ili na lordclockan@gmail.com Imam ti i garanciju
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Znam da samo Intel podržava tu memoriju. Zato me zanima da li se isplati to sad uzimat. Prvo sam mislio AMD-a i ddr2, al sam onda tek skužio da to nejde skupa. Uzeo bi 2x1gb i vidim da je jeftinija i kingmaxova i supertalentova ddr2. P.S. hvala na ponudi, al uzimam komp prek firme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Preko firme ili ne, ja ti ju dam za 650-700kn
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ddr2 svakako (moje misljenje cisto, iskreno nisam ddr2 jos iskusio) jeftinije je zato jer nema trziste te je jeftinije za izradu jeftinije je jer polako svi prelaze na AGP a nema ploce koja podrzava oboje (agp i ddr2) ja bas uzimam novu konfu i uzet cu gigu ddr2, sto nije velika razlika od gige ddr-a ali cu sigurno moci dobro prodati kasnije + treba biti u toku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Malo si se zabunio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Vjerojatno typo... ![]() OT: Jedva čekam novi AMDov M2 socket. Jel netko zna da li će prockasi za taj socket također imati integriran memorijski kontroler? Jer izgleda da će onda Intel morat prelaziti na DDR3 ![]() Back to topic... Zapravo tu nema nikakve dileme oko rama. Pitanje je samo koji proc misliš uzet. Sve ostalo ide samo po sebi... IMHO Amd je trenutno bolji jer su njegove matične i čipseti jednostavno bolji. I mislim da se to neće u dogledno vrijeme promijeniti jer Intel nije donio baš nikakvu novu arhitekturu sa 65nm proizvodnim procesom. But then again, I could be wrong. Dead wrong... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
@mat : lol2 : primjetio sam vec da si u par postova i topica poceo pisati gluposti i zato smiri hormone malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
od LemilicE
|
LOL, AGP i DDR2 Baš sam se nasmijao kad sam pročitao njegov post
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Grrrr
Joj šta vi pisi eksperti volite vatat na zub!! Još nominirajte mata za kolektivno izbacivanje sa foruma, kao da mu nije dosta šta je nekoncentrirano pisao punog stomaka svinjetine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|