![]() |
DDR ili DDR2????
Koji uzeti? DDR2 je jeftiniji i to me malo čudi.
Pretpostavljam da ste o ovome raspravljali, al ja sam lijen tražit sa ovim modemom. |
Pa ako je jeftiniji uzmi onda DDR2:D
|
E da si googlo npr par sekudni znao bi o cem je rijec a ne bi uzvalio taku glupost...
http://tinyurl.com/a8dm2 |
Re: DDR ili DDR2????
Citiraj:
Ne ide ddr2 tamo di ide DDR :D |
Uzimam novi komp, pa me zanima koju da uzmem.
Ne kužim zašto je ddr2 533mhz jeftiniji od ddr 400mhz. |
Re: Re: DDR ili DDR2????
Citiraj:
|
Navedi više informacija...
Koj komp? Samo ti Intel za sada podržava ddr2 ddr400 sa boljim latencijama je brži od ddr2 533 jer on ima visoke latencije... Nisu sve ddr400 meme skuplje od ddr2 533 Ja ti prodajem moju memoriju, pa se javi na PM ili na lordclockan@gmail.com Imam ti i garanciju |
Znam da samo Intel podržava tu memoriju. Zato me zanima da li se isplati to sad uzimat. Prvo sam mislio AMD-a i ddr2, al sam onda tek skužio da to nejde skupa.
Uzeo bi 2x1gb i vidim da je jeftinija i kingmaxova i supertalentova ddr2. P.S. hvala na ponudi, al uzimam komp prek firme. |
Preko firme ili ne, ja ti ju dam za 650-700kn
|
ddr2 svakako (moje misljenje cisto, iskreno nisam ddr2 jos iskusio)
jeftinije je zato jer nema trziste te je jeftinije za izradu jeftinije je jer polako svi prelaze na AGP a nema ploce koja podrzava oboje (agp i ddr2) ja bas uzimam novu konfu i uzet cu gigu ddr2, sto nije velika razlika od gige ddr-a ali cu sigurno moci dobro prodati kasnije + treba biti u toku |
Citiraj:
Malo si se zabunio;) |
Vjerojatno typo... :o
OT: Jedva čekam novi AMDov M2 socket. Jel netko zna da li će prockasi za taj socket također imati integriran memorijski kontroler? Jer izgleda da će onda Intel morat prelaziti na DDR3 :D LOL! Back to topic... Zapravo tu nema nikakve dileme oko rama. Pitanje je samo koji proc misliš uzet. Sve ostalo ide samo po sebi... IMHO Amd je trenutno bolji jer su njegove matične i čipseti jednostavno bolji. I mislim da se to neće u dogledno vrijeme promijeniti jer Intel nije donio baš nikakvu novu arhitekturu sa 65nm proizvodnim procesom. But then again, I could be wrong. Dead wrong... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@mat
: lol2 : primjetio sam vec da si u par postova i topica poceo pisati gluposti i zato smiri hormone malo... |
LOL, AGP i DDR2
Baš sam se nasmijao kad sam pročitao njegov post |
jos jednom isprike svima kojima sam nanio idiferentno psihicko stanje svojim postovima, nije mi bila namjera
|
Citiraj:
|
:) :D
|
Citiraj:
|
Grrrr
Joj šta vi pisi eksperti volite vatat na zub!! Još nominirajte mata za kolektivno izbacivanje sa foruma, kao da mu nije dosta šta je nekoncentrirano pisao punog stomaka svinjetine.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |