|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Slozio bih si neko malo kucno kino koje bih spojio na PC (vecinom slusam MP3-ove i pogledam tu i tamo neki DVD ili odigram koju igricu) pa me zanima sta se nudi od 5.1 receivera do nekih 1000 kn. Uz njega bih uzeo i prednje zvucnike a ostale bih kupio s vremenom. Ne trebam nista ekskluzivno ali mislim da je ovo bolja solucija od nekih gotovih 5.1 sistema do 2000kn jer planiram s vremenom kupovati komponente i izabrati najbolje sto se nudi za neke ne prevelike novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oglasnik u ruke i deri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima u metrou neki Yamahin čist ok izgleda. Oko 1500kn možda nešto manje. Na brzinu sam pogledal tak da neznam niš detaljnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Erda, jesi možda kupio zvučnike? Imam ja jedne pasivne 5.1, idealne baš za kućno kino s receiverom, al ne trebaju mi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
receiver Sony 5 x 80 W zvučnici Jamo studio 180 2 x 170wat, 1500kn receiver Onkyo TX500, star god. dana, kao nov, 1.450 kn, moguća zamjena mali dio ponude oglasnika... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|