![]() |
Koji 5.1 receiver kupiti ?
Slozio bih si neko malo kucno kino koje bih spojio na PC (vecinom slusam MP3-ove i pogledam tu i tamo neki DVD ili odigram koju igricu) pa me zanima sta se nudi od 5.1 receivera do nekih 1000 kn. Uz njega bih uzeo i prednje zvucnike a ostale bih kupio s vremenom. Ne trebam nista ekskluzivno ali mislim da je ovo bolja solucija od nekih gotovih 5.1 sistema do 2000kn jer planiram s vremenom kupovati komponente i izabrati najbolje sto se nudi za neke ne prevelike novce.
|
oglasnik u ruke i deri.
|
Znam za to, ali zanima me sta se nudi za neke skromne novce a da nije srot !
|
Ima u metrou neki Yamahin čist ok izgleda. Oko 1500kn možda nešto manje. Na brzinu sam pogledal tak da neznam niš detaljnije.
|
sam računaj da se to u second handu nabavi za ~100€, tako da se isplati ić u oglasnik.
a pogledaj allmighty sony-a kaj nudi u oglasniku... nemreš fulat s njim u toj klasi. |
Erda, jesi možda kupio zvučnike? Imam ja jedne pasivne 5.1, idealne baš za kućno kino s receiverom, al ne trebaju mi.
|
Evo, kak je rekel Tommek, imas u Metrou Yamahin reciver... Evo slike iz kataloga, gledaj dolnju cijenu, 1340kn i 6.1 je reciver... Mislim da ti se to isplati kupit, ja sam kupio sony str-de697 i prezadovoljan sam... Kostalo me nekih 1300 kn, isto u metrou....
Evo slike... http://img72.imageshack.us/img72/460...tled5pb.th.jpg Tommek, na to si mislil? |
Citiraj:
|
receiver Sony 5 x 80 W zvučnici Jamo studio 180 2 x 170wat, 1500kn
receiver Onkyo TX500, star god. dana, kao nov, 1.450 kn, moguća zamjena mali dio ponude oglasnika... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:05. |