|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
nadogradnja - isplativost???
koliko mi je pametno/isplativo prodavat svoj proc i plocu te kupovat 939 asrockicu i venicea? mislim to bi mi bila investicija mozda sta manje od 1000kn. dal se to opce isplati? jos k tome cu pridodat da 99% necu nac e3
![]() |
#2 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovisi za kolko prodaš proc i ploču... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ne znam, za sto inache koristish racunalo? ako tu i tamo igrash, vishe manje zujish po kompu, onda ti toliko nece niti trebati, jer vec sada imash jednu jako dobru konfiguraciju. ![]()
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo rcimo da ode za 650-700 i na to moram dolozit 1000 za proc plocu i neki cooler. komp sluzi za cad, 10% igranje 85% malo kodiranje videa i ostale gluposti.....
![]() |
#5 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa ovi Athloni su dosta brži u kodiranju videa od Bartona.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislim da ti se ne isplati ići u takve promijene jer dobitak nije toliko velik koliko ulaganje. Zasad ti je komp ok pa bolje pričekaj malo dok za te iste pare budeš mogao napraviti puno bolji prijelaz..
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
cuvaj novce, pa s vremenom na novi socket. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jos malo pričeka i može na AM2 sa dual channel Sempronom ![]() Ja isto gledam hoću ili neću na s939, osobito s obzirom da su s939 procevi poskupili. Asrock se čini kao dobra opcija ... također nova Infinty sa Ati čipsetom i integriranom grafikom djeluje jako privlačno. Čekam recenzije pa se možda riješim nvidije do kraja ... gadno mi se zamjerila "nf3 6800" nekompatibilnost ... vidjet ćemo do ljeta šta će biti. Zadnje izmijenjeno od: stef. 20.01.2006. u 13:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|