![]() |
nadogradnja - isplativost???
koliko mi je pametno/isplativo prodavat svoj proc i plocu te kupovat 939 asrockicu i venicea? mislim to bi mi bila investicija mozda sta manje od 1000kn. dal se to opce isplati? jos k tome cu pridodat da 99% necu nac e3
|
Ovisi za kolko prodaš proc i ploču...
|
ne znam, za sto inache koristish racunalo?
ako tu i tamo igrash, vishe manje zujish po kompu, onda ti toliko nece niti trebati, jer vec sada imash jednu jako dobru konfiguraciju. ;) |
ovo rcimo da ode za 650-700 i na to moram dolozit 1000 za proc plocu i neki cooler.
komp sluzi za cad, 10% igranje 85% malo kodiranje videa i ostale gluposti..... |
Pa ovi Athloni su dosta brži u kodiranju videa od Bartona....
|
Citiraj:
|
Mislim da ti se ne isplati ići u takve promijene jer dobitak nije toliko velik koliko ulaganje. Zasad ti je komp ok pa bolje pričekaj malo dok za te iste pare budeš mogao napraviti puno bolji prijelaz..
|
Citiraj:
cuvaj novce, pa s vremenom na novi socket. ;) |
Jos malo pričeka i može na AM2 sa dual channel Sempronom :)
Ja isto gledam hoću ili neću na s939, osobito s obzirom da su s939 procevi poskupili. Asrock se čini kao dobra opcija ... također nova Infinty sa Ati čipsetom i integriranom grafikom djeluje jako privlačno. Čekam recenzije pa se možda riješim nvidije do kraja ... gadno mi se zamjerila "nf3 6800" nekompatibilnost ... vidjet ćemo do ljeta šta će biti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |