|
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
: lol2 : zgleda da je netko i sve servere krscane poslal na dopust, da i oni malo osjete bozicni duh, a ostavil samo nekog zidova medju njima koji vrti cestitku... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Čini mi se da su to dela reda radi, jer im već par dana stranica kenja, točnije nije se moglo do cjenika i reklame su im bile razbacane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
kad se vec spominje hg spot ja bi pohvalija ovu splitsku poslovnicu preuzea san jednu konfiguraciju prije koji dan i sve je unutra bilo zadovoljavajuce slozeno (ne ono na brzinu sa kabelima svugdi okolo kako se inace sloze po servisima). Zaboravili su stavit drugi keks memorije ali su se 5 puta ispricavali kad san se vratija po njega. I sve to uz cinjenicu da san ih toliko ispizdija za garancijsku naljepnicu da je na kraju nisu ni stavili iako "moraju"
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Lako za inventuru... Ali da bar stranica radi na Firefoxu, moram ici na "Akcija" pa tek onda mogu na cjenik. :mad: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Skuzio sam zasto ne radi, treba iskljuciti Adblock ili blokirati onog djeda na ralici. :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|