![]() |
HGspot
1 privitaka
Gospoda su u svečarskom ozračju... :D
Šta god utipkaš dođe ovo: |
: lol2 :
zgleda da je netko i sve servere krscane poslal na dopust, da i oni malo osjete bozicni duh, a ostavil samo nekog zidova medju njima koji vrti cestitku... |
Čini mi se da su to dela reda radi, jer im već par dana stranica kenja, točnije nije se moglo do cjenika i reklame su im bile razbacane.
|
pa izgleda da rade inveturu robe:clap: :clap:
|
E znam kaj je! crkla im maxpower napajanja na serverima, prezivio samo jedan...
|
LOL:D
jel ti to ozbiljno? |
ma zezam se...majku im njihovu postenom narodu uvaljuju ta napajanja...
|
al ja ne mogu vjerovat, mom frendu već 3g komp super radi sa noekm maxpowerom
komp je: 1700+ palomino Matsonic ploča, via266 čipset (sdr) 256DDR 9550XT Barica 120gb WD 40 2 optike |
nebi govoril da nisam probal pa :smoke: ...a nisam jedini
|
kad se vec spominje hg spot ja bi pohvalija ovu splitsku poslovnicu
preuzea san jednu konfiguraciju prije koji dan i sve je unutra bilo zadovoljavajuce slozeno (ne ono na brzinu sa kabelima svugdi okolo kako se inace sloze po servisima). Zaboravili su stavit drugi keks memorije ali su se 5 puta ispricavali kad san se vratija po njega. I sve to uz cinjenicu da san ih toliko ispizdija za garancijsku naljepnicu da je na kraju nisu ni stavili iako "moraju" |
I ja ih moram pohvalit, nikad problema :)
|
evo, stranica proradila!!!!
|
1 privitaka
Ne baš :D
|
meni radi:D
|
Citiraj:
|
Radi samo početna ostalo ne šljaka
|
radi njim katalog ak bash ocete sad komponente gledati :beer:
|
kod mene radi al me jebe kaj mi svako malo dvaput zaredom oce instalirat flash player 8 :rambo: :rambo: :rambo:
|
kakav glup thread... :rolleyes:
Jasno je na početnoj stranici pisalo da stranica zbog inventura nece raditi 31.12 i 01.01 bezveze... :smoke: |
Dakako, moj je život nezamisliv bez HGspota, pa sam već tjednima (i to iz više izvora) upoznat da neće radit stranica :rolleyes:
|
1 privitaka
Citiraj:
Lako za inventuru... Ali da bar stranica radi na Firefoxu, moram ici na "Akcija" pa tek onda mogu na cjenik. :mad: |
Citiraj:
|
Skuzio sam zasto ne radi, treba iskljuciti Adblock ili blokirati onog djeda na ralici. :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:06. |