|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Kako znas da nije do samih titlova? preko cega gledas? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2014
|
znam zato što sam prije imao win7 i radilo je ok, međutim neki dan nakon dugo vremena stavio w10 i trenutno ne šljaka, čak nisam imao ni zvuka, pa sam stavio klite codec basic i sad ima zvuka međutim titl jebe s cro znakovima, gledam u wmp od w10 hehe , a gdje se ti podešava u wmp ?? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 05.04.2020. u 17:43. Razlog: spojeni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Klite codec pack, u 2020-toj ![]() Poslusaj gornji post, skini ozbiljniji videoplayer koji zvace sve te filmove i titlove, od poslijeratnih vhs ripova top liste nadrealista do najmodernijih video containera s titlovima od cirilice preko sanskrita do glagoljice. Wmp zaboravi da postoji.
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
rješeno, pravilo kod mene je da imam što manje aplikacija instaliranih na operativnom da mi ne zagušuje komp i podizanje imam stariju mašinu, ako integrirana aplikacija može vrtit onda radije nju iskoristim, kao npr i win amp koji sam obožavao ako wmp podržava iliti onaj novi groove , nema potrebe za zatrpavanje još dodatnih aplikacija, prije sam imao i mozzilu dok ovaj novi edge sam prezadovoljan brzinom i stabilnošću ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Np, tvoj izbor na kraju krajeva. Znam da mi na staroj masini (12+godina) bolje rade portabilni mpc-hc (video) i foobar (audio) playeri od winbloata i wmp-a. Svi debelo ispod 50MB ako dobro pamtim. Oke, winamp je bio dobar u 2.x verzijama, slazem se, ali tu se vracamo na skoro 20 godina star software sro je ridikulozno ![]() Ne znam kakvu ti to staru makinu imas da vrti win10, moje starudije ne mogu zvakat nista jace od win7, ali multimedija im zato nije problem ako ne pretjerujem s bitrateom/kodekom. Just sayin
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Original ili kopija DVD-a ??? Ako je kopija,moraš pregledati titlove koje spremaš u .srt,tamo moraju biti naši znakovi ... Prije prženja,inače će on sam te znakove konvertirati po defaultu u wimblozama ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
koristim convertxtodvd iz mkv formata, nasao sam u opcijama pod subtitle da ima odabrati zastava zemlje pa budem to selektiro prije konvertiranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Čak i kada sam otvorio titl u notepadu, nisam imao naša slova. Čak sam probao i replace s našim, nakon sejva isto ništa. Ovo gore je pomoglo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
Citiraj:
kolega to je sve ok to sam rješio , međutim govorim nakon kovertiranja iz mkv formata u dvd format u kućnom dvd plejeru mi ne prepoznaje znakove (na kompjuteru radi) , moram još promjenit opcije u konverteru pa onda konvertirat u dvd format |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|