|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
moglo bi to i niže biti...jesi dobro nanjeo pastu....vidim da si pikno cooler ko i ja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Da jučer me sniper nagovorio da stavim više paste ali to je ta temp koju sam vam naveo. E da jel se tebi čini da JET7 je malo težak za montiranje
![]() |
#4 |
Premium
|
Probaj s pastom, meni je na 1.8V i frekvenciji od 2.53 GHz proc na 47 pod full loadom, a cooler se okreće na najmanje.... A montiranje, da, treba kopče ko kreten stisnut,u jednom trenutku stiskaja sam se molio samo da ne zdrobim jezgru.... ali kad jednom sjedne nema pomicanja više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cuj, nije dobro ako je tak na idle... Jel laze mozda maticna? pipaj cooler prsticima ![]() Sjecam se svog Bartona, 2,2Ghz na 1,625V idle 35, max 42 po zimi...po ljetu, max isao do 49 nikad vise Sve temp su mjerene pod opterecenjem S&M-a na 100%, znaci prime temperature i UD grid su jedno 4-5°C manje... Uglavnom, na bartonu je bio Thermalright ALX 800 i vent na 7V glacial 80mm Kad se stavila delta na 5V temp su bile nize u prosjeku 2-3 stupnja (i idle i load) povecanjem napona na 1,65V , temp skocile za 2°C, sjecam se ko da je danas to bilo ![]() I da, zatvoreno kuciste bez ikakvih ventova osim onog na napajanju... ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Nema šta, puc metodom moraš (prst u cooler) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
![]() ja imam athlona XP 2400+@2000MHz i TT Volcano 12,na 2500rpm mi je temp(idle) 32'C , a load mi je max 48'C, a na 6000rpm mi je idle 25'C a load 32'C ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|