![]() |
Temperatura
Dal je dobra temp od athlona 2400 od 50-52C dok pišem ovo znači ne pod full opterečenjem
|
moglo bi to i niže biti...jesi dobro nanjeo pastu....vidim da si pikno cooler ko i ja :D
|
Da jučer me sniper nagovorio da stavim više paste ali to je ta temp koju sam vam naveo. E da jel se tebi čini da JET7 je malo težak za montiranje
|
Probaj s pastom, meni je na 1.8V i frekvenciji od 2.53 GHz proc na 47 pod full loadom, a cooler se okreće na najmanje....
A montiranje, da, treba kopče ko kreten stisnut,u jednom trenutku stiskaja sam se molio samo da ne zdrobim jezgru.... ali kad jednom sjedne nema pomicanja više :D |
Cuj, nije dobro ako je tak na idle...
Jel laze mozda maticna? pipaj cooler prsticima:D Sjecam se svog Bartona, 2,2Ghz na 1,625V idle 35, max 42 po zimi...po ljetu, max isao do 49 nikad vise Sve temp su mjerene pod opterecenjem S&M-a na 100%, znaci prime temperature i UD grid su jedno 4-5°C manje... Uglavnom, na bartonu je bio Thermalright ALX 800 i vent na 7V glacial 80mm Kad se stavila delta na 5V temp su bile nize u prosjeku 2-3 stupnja (i idle i load) povecanjem napona na 1,65V , temp skocile za 2°C, sjecam se ko da je danas to bilo:D I da, zatvoreno kuciste bez ikakvih ventova osim onog na napajanju...:) |
Pa jesam kažem ti stavio jucher navecer više paste ali snizila mi temp samo za 2C
|
Neznam dal laže ali tako mi kaže everest a u loadu mi je temp 56-57C
|
Nema šta, puc metodom moraš (prst u cooler) :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kod mene sa 32°C u idle, skoči i do 50°C u loadu. Tako da bih se složio sa Nino5. Temperature su ti definitivno NEnormalne ako ti ploča i bios pokazuju dobro.
|
1 privitaka
ja imam athlona XP 2400+@2000MHz i TT Volcano 12,na 2500rpm mi je temp(idle) 32'C , a load mi je max 48'C, a na 6000rpm mi je idle 25'C a load 32'C
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:56. |