|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Sta je bolje? Trenutno imam ploču P4SE i na njoj celeron 1,72Ghz.. Imam jos jednu plocu Matsonic za AMD... E sada sta je bolje , da si uzmem novi proc P4 2,4 ili AMD Barton 2800+ Inače na ovu Matsonic ide do 3000+ , a na P4SE do 2,6Ghz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
|
Ovisi za što ti treba, inače 2800+ je jači od intela al matsonic... Ja sam za AMD.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Re: P4 2,4Ghz VS AMD Bartona 2800+
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Izmedju bolje ploče i boljeg procesora, mislim da je uvijek bolja ona prva opcija. Pogledaj malo po oglasima i newsima, mislim da mozes povoljno nabaviti neki jaci athlon i pripadajucu plocu.
![]() |
#7 |
Doktor znanosti!
|
A čuj... Ovu MATSONIC plocu cu nabaviti za 100kn...pa mislim da nemogu nigdje naci plocu koja kosta ..evo recimo max 250kn a da podrzava AMD64-bitne procove.. A kad bi se naslo tak za 250kn ostalo bi mi jos 350kn za proc... @CK ja sam svoj acc , poklonio tombi-u, pa prosljedi to dalje na Aral-a Vorkosigan ili White Knight-a...Ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#10 |
Doktor znanosti!
|
Evo link za ploču w w w.legendmicro.com/store/more_info.asp?Product_ID=3014&OpenTreeBranches=0&SortBy=0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ploče su općenito koma - nestabilnost, bios, opcije općenito, kvaliteta. Za uredsku konfiguraciju da, ali stavljati na nju bartona i koristiti to za igranje... Radi kako hoćeš, ali za još 100KN imati ćeš puno bolju konfiguraciju. BTW - ne znam tko je imao pozitivnih komentara i lijepih uspomena na matsonica...
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Ploče su OK, ako od njih ne očekuješ puno. Svoj posao će obavit kak treba, a na bilo kakvo klokanje i sl. zaboravi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Doktor znanosti!
|
Ma neće biti nikakvog OC-anja.. Meni je sam vazno da stavim proc u tu ploču (barton 2800+) i da dela normalno....pa sta vi mislite da cu ja raditi s njom?!!! Da cu probati skinuti rekord u OC-anju Bartona??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Pripazi samo da ti neko ne uvali defektan model jer Matsonic ima dosta bugovitih ploča, ak potrefiš na ispravnu, dobro će te služit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Vidjet češ kakav je Matsonic čim ga kupiš i ako se malo razumiješ u te stvari. To je za jeftinjake od kompovem, pošten OC zaboravi, a najvjerojatnije i stabilnost, a da o driverima ne govorim. Imao mi ju je cimer godinu i pol i mogu reć KOMA!!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|