![]() |
P4 2,4Ghz VS AMD Bartona 2800+
Sta je bolje?
Trenutno imam ploču P4SE i na njoj celeron 1,72Ghz.. Imam jos jednu plocu Matsonic za AMD... E sada sta je bolje , da si uzmem novi proc P4 2,4 ili AMD Barton 2800+ Inače na ovu Matsonic ide do 3000+ , a na P4SE do 2,6Ghz... |
Ovisi za što ti treba, inače 2800+ je jači od intela al matsonic...
Ja sam za AMD. |
ja sam imal prije matsonic i mogu rec jedino da na tu plocu nebi nist stavil. osim ak je za ured
|
Re: P4 2,4Ghz VS AMD Bartona 2800+
Citiraj:
|
Pa sto imate protiv matsonic-a??
Ne ona ploca ne podrzava HT.... Mislim koristiti a igranje... P.S. Necu nista OC-ati...Najvjerojatnije:D |
Izmedju bolje ploče i boljeg procesora, mislim da je uvijek bolja ona prva opcija.
Pogledaj malo po oglasima i newsima, mislim da mozes povoljno nabaviti neki jaci athlon i pripadajucu plocu. |
A čuj...
Ovu MATSONIC plocu cu nabaviti za 100kn...pa mislim da nemogu nigdje naci plocu koja kosta ..evo recimo max 250kn a da podrzava AMD64-bitne procove.. A kad bi se naslo tak za 250kn ostalo bi mi jos 350kn za proc... @CK ja sam svoj acc , poklonio tombi-u, pa prosljedi to dalje na Aral-a Vorkosigan ili White Knight-a...Ok? |
|
MATSONIC 8147C+
Ali nema tamo te ploce.. |
Evo link za ploču
w w w.legendmicro.com/store/more_info.asp?Product_ID=3014&OpenTreeBranches=0&SortBy=0 |
Za 200KN se može naći nForce2 Soltek ili Epox, a ti ćeš dati 100KN za Matsonica...
|
Svi pljujete po MATSONIC-u a nitko ne daje argumente.....
Aj malo argumenata... Ploču kupujem u četvrtak... |
Ploče su općenito koma - nestabilnost, bios, opcije općenito, kvaliteta. Za uredsku konfiguraciju da, ali stavljati na nju bartona i koristiti to za igranje...
Radi kako hoćeš, ali za još 100KN imati ćeš puno bolju konfiguraciju. BTW - ne znam tko je imao pozitivnih komentara i lijepih uspomena na matsonica... |
Ploče su OK, ako od njih ne očekuješ puno. Svoj posao će obavit kak treba, a na bilo kakvo klokanje i sl. zaboravi.
|
Ma neće biti nikakvog OC-anja..
Meni je sam vazno da stavim proc u tu ploču (barton 2800+) i da dela normalno....pa sta vi mislite da cu ja raditi s njom?!!! Da cu probati skinuti rekord u OC-anju Bartona??? |
Pripazi samo da ti neko ne uvali defektan model jer Matsonic ima dosta bugovitih ploča, ak potrefiš na ispravnu, dobro će te služit.
|
Vidjet češ kakav je Matsonic čim ga kupiš i ako se malo razumiješ u te stvari.
To je za jeftinjake od kompovem, pošten OC zaboravi, a najvjerojatnije i stabilnost, a da o driverima ne govorim. Imao mi ju je cimer godinu i pol i mogu reć KOMA!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |