|
![]() |
#2 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da novijima nebi nista dobio. Ako ti sve radi OK, nemoj niti eksperimentirati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
Pomoć!!!!!!!!!!!!!! ![]() Imam Gainward Ge Force 4 Mx 460 Golden Sample ViVo, i Windows XP koji mi ne prihvaća orginal drivere za XP sa instalacijskog CD-a ![]() Gdje bih mogao naći driverie koji će radit?
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
#erase startup-config
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Sh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa za TNT2 ćim stariji tim bolji :=) i brži noviji obično imaju samo dodatke za naprednije kartice i sve su sporiji... nemoj stavljat novije ako ti trenutni rade ok...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
pozdrav svim članovima foruma, molim savjet oko grafičke kartice: imam NVIDIA RIVA TNT 2/TNT2Pro, grafičku karticu, komp je intel Crleron 695 MHZ, 128MbSDRAM, monitor 17inča, (MS Windows 98 ofice) koju grafičku trebam za nadolazeći SERIOUS SAM i DOOM III, da mogu normalno igrati,a ako još zante i cijenu bilo bi super. unaprijed zahvaljujem, ljuta pila:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
ozrene, hvala na informacijama, pretpostavaka je OK, stvarno i prije svega, mislio sam na SERIOUS SAMA, samo me neugodno iznenadio rok(2004)godina, mislio sam, da će SAM izaći puno ranije, što se tiče DOOM-a, on je legenda sama za sebe i tu se nema što reći, još jednom hvala na informacijama, pozdrav, ljuta pila Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
O.
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
molim te, pokušaj doznat ZAKAJ TAK' DUGO PUŠTAJU I OVISNIKE O SERIOUS SAMU, NA APSTINENCIJU? ![]() ![]() ![]() kaj je u pitanju, utjecaj visnskih mušica na pubertet u mladih glista, zakoni tržišta, Saddam......................... inače, nabolji su, nek' tako i ostanu, unaprijed zahvalan, dobar tek uz picu, ljuta pila |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Problem je što ih nitko ne tjera da izbace prerano igru koja je bugovita :=) i valjda jer će biti nekih noviteta za razliku od sam1 -2 valjda je tako...
![]() |
#17 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() jedno je sigurno, ovo je PC ekspert Hardware EZine, a ne mjesto za raspravu o Serious Samu, dali će i kada će, to samo znaju dečki iz Cro-team-a. mi možemo samo nagađati....i nadati se, tehnički u pravu si , izdana je sva sila zakrpa " Serious Sama first i the second encounter", no pretpostavljam da će izlazak sličnih igrica, osobito DOOM III utjecati na inovacije i poboljšanja na tom polju. osobno, sve gore navedeno, nije me spriječilo da u Samu uživam od prvog do zadnjeg piksla, poligona, mape, tako da ZNAM da nastavak nemože biti loš, može biti samo bolji. malo više povjerenja u naše dečke, a strpljenje...,e pa kao što rekoh ovo je hardware EZine, sva je životna mudrost u riječima, ČEKATI I NADATI SE. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|