PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   savjet oko detonatora (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=1078)

sNNooPY 06.10.2002. 10:24

savjet oko detonatora

Imam Win2000 SP2. Konfiguracija je u sigu. Koje detonatore predlazete? Trenutno imam v12.41.

gpremec 06.10.2002. 23:21

Mislim da novijima nebi nista dobio. Ako ti sve radi OK, nemoj niti eksperimentirati.

sNNooPY 07.10.2002. 16:00

Ma sam sam htio vidjet oce li mozda biti nekih "velikih" promjena ak to napravim. Ovi rade sasvim dobro. :)
Hvala.

greg SE 07.10.2002. 16:23

ovako, iako svi pljuju po ovim 40,71/40,72 mogu reci samo jedno - slika izgleda puuuuno bolje s njima nego s starima.....
i da su malo sporiji isplati se, puno je ugodnije za oci

N!NO 07.10.2002. 17:04

Mozes probati i 29.80 i 30.82 (ovisi koju verziju zelis). Mozda bi s obzirom na starost kartice 29.80 bili OK.

Beast 16.10.2002. 22:18

Pomoć!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:
Imam Gainward Ge Force 4 Mx 460 Golden Sample ViVo,
i Windows XP koji mi ne prihvaća orginal drivere za XP sa instalacijskog CD-a:(
Gdje bih mogao naći driverie koji će radit?

sNNooPY 16.10.2002. 22:47

www.nvidia.com

medo 05.11.2002. 21:54

:gringo:moja topla preporuka 40.71 (ne znam da li postoji sad neki release). ako ništa drugo, GTAIII radi kako treba (što se ne bi moglo reći za vlasnike ATI kartica :p :p)

shimpa 06.11.2002. 20:01

Citiraj:

Originally posted by Beast
Pomoć!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:
Imam Gainward Ge Force 4 Mx 460 Golden Sample ViVo,
i Windows XP koji mi ne prihvaća orginal drivere za XP sa instalacijskog CD-a:(
Gdje bih mogao naći driverie koji će radit?

http://www.pcekspert.com/download/index.html

Sh.

Litex 07.11.2002. 12:00

Pa za TNT2 ćim stariji tim bolji :=) i brži

noviji obično imaju samo dodatke za naprednije kartice i sve su sporiji... nemoj stavljat novije ako ti trenutni rade ok...

ljuta pila 11.11.2002. 17:57

pozdrav svim članovima foruma,
molim savjet oko grafičke kartice:
imam NVIDIA RIVA TNT 2/TNT2Pro, grafičku karticu, komp je intel Crleron 695 MHZ, 128MbSDRAM, monitor 17inča, (MS Windows 98 ofice)
koju grafičku trebam za nadolazeći SERIOUS SAM i DOOM III, da mogu normalno igrati,a ako još zante i cijenu bilo bi super.
unaprijed zahvaljujem,
ljuta pila:confused:

ozren 11.11.2002. 19:18

Citiraj:

Originally posted by ljuta pila
pozdrav svim članovima foruma,
molim savjet oko grafičke kartice:
imam NVIDIA RIVA TNT 2/TNT2Pro, grafičku karticu, komp je intel Crleron 695 MHZ, 128MbSDRAM, monitor 17inča, (MS Windows 98 ofice)
koju grafičku trebam za nadolazeći SERIOUS SAM i DOOM III, da mogu normalno igrati,a ako još zante i cijenu bilo bi super.
unaprijed zahvaljujem,
ljuta pila:confused:

Pretpostavljam da mislis na Serious Sam koji ce se pojaviti tokom godine 2004... Za njega i Doom3 ce ti, od kartica koje trenutno postoje na trzistu, jedino biti dovoljan Radeon 9700Pro, cijena oko kn 3500. I naravno, treba ti i bar 256MB memorije, nova ploca, novi procesor...

ljuta pila 12.11.2002. 17:19

ozrene, hvala na informacijama, pretpostavaka je OK, stvarno i prije svega, mislio sam na SERIOUS SAMA, samo me neugodno iznenadio rok(2004)godina, mislio sam, da će SAM izaći puno ranije, što se tiče DOOM-a, on je legenda sama za sebe i tu se nema što reći, još jednom hvala na informacijama,
pozdrav, ljuta pila
Citiraj:

Originally posted by ozren
Pretpostavljam da mislis na Serious Sam koji ce se pojaviti tokom godine 2004... Za njega i Doom3 ce ti, od kartica koje trenutno postoje na trzistu, jedino biti dovoljan Radeon 9700Pro, cijena oko kn 3500. I naravno, treba ti i bar 256MB memorije, nova ploca, novi procesor...
:clap:

ozren 12.11.2002. 19:48

Citiraj:

Originally posted by ljuta pila
ozrene, hvala na informacijama, pretpostavaka je OK, stvarno i prije svega, mislio sam na SERIOUS SAMA, samo me neugodno iznenadio rok(2004)godina, mislio sam, da će SAM izaći puno ranije, što se tiče DOOM-a, on je legenda sama za sebe i tu se nema što reći, još jednom hvala na informacijama,
pozdrav, ljuta pila :clap:

Rok sam ja bar tako shvatio od Croteama... bumo vidjeli kaj kazu kad odem ponovo s njima na kafu/pivo/pizzu.

O.

ljuta pila 12.11.2002. 20:28

Citiraj:

Originally posted by ozren
Rok sam ja bar tako shvatio od Croteama... bumo vidjeli kaj kazu kad odem ponovo s njima na kafu/pivo/pizzu.

O.

:confused: :confused: :confused: O.K., baš mi nešt' neda mira,
molim te, pokušaj doznat ZAKAJ TAK' DUGO PUŠTAJU I OVISNIKE O SERIOUS SAMU, NA APSTINENCIJU?:argue: :argue: :argue:
kaj je u pitanju, utjecaj visnskih mušica na pubertet u mladih glista, zakoni tržišta, Saddam.........................
inače, nabolji su, nek' tako i ostanu,
unaprijed zahvalan, dobar tek uz picu,
ljuta pila

Litex 13.11.2002. 11:39

Problem je što ih nitko ne tjera da izbace prerano igru koja je bugovita :=) i valjda jer će biti nekih noviteta za razliku od sam1 -2

valjda je tako...

ljuta pila 13.11.2002. 17:46

Citiraj:

Originally posted by Litex
Problem je što ih nitko ne tjera da izbace prerano igru koja je bugovita :=) i valjda jer će biti nekih noviteta za razliku od sam1 -2

valjda je tako...

:gringo: :gringo: ne znam, trenutno je jako malo podataka o novom Samu u javnosti, bile su najave da početkom iduće godine treba izaći, no kako sada stvari stoje bićemo sretni ako dođe i 2004.
jedno je sigurno, ovo je PC ekspert Hardware EZine, a ne mjesto za raspravu o Serious Samu, dali će i kada će, to samo znaju dečki iz Cro-team-a.
mi možemo samo nagađati....i nadati se,
tehnički u pravu si , izdana je sva sila zakrpa " Serious Sama first i the second encounter", no pretpostavljam da će izlazak sličnih igrica, osobito DOOM III utjecati na inovacije i poboljšanja na tom polju.
osobno, sve gore navedeno, nije me spriječilo da u Samu uživam od prvog do zadnjeg piksla, poligona, mape, tako da ZNAM da nastavak nemože biti loš, može biti samo bolji.
malo više povjerenja u naše dečke, a strpljenje...,e pa kao što rekoh ovo je hardware EZine, sva je životna mudrost u riječima,
ČEKATI I NADATI SE.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:59.