|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Izbor napajanja
CHIEFTEC 350W, Delta GPS-350BB-101A, 12cm fan, ATX2 CHIEFTEC 410W, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 ili FORTRON 350W, FSP-60THNP, Super Silent, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 molim preporuke...neki su vec upoznati u cemu je bila stvar..evo linka na topic pa preporucite koje bi bilo najbolje za navedenu konfu (u topicu navedena): KLIK |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako već imaš love onda 410w chieftek EOD ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
hvala care...eto kupit cu to onda..prodao si mi odlican dvd rom pa cu te poslusati...eto moze lock ovog topica..odlucih..moju kantu ce napajati CHIEFTEC 350W, Delta GPS-350BB-101A, 12cm fan, ATX2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Napajanje je dovoljno jako da napaja dvije kante ![]() Pogledaj na SPCRu koliko zbilja troše računala. Kad vidiš da super konfa troši manje od 300W... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Codegen...jedino što ih yebe je što ATX standard sadrži i dimenzije kućišta napajanja, inače bi radili tzv. kutija šibica napajanja... ![]() Zeka, da moram kupiti neko low end anapajanja, bio bi to Codegen, a ni ono 480X nije bilo za baciti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
yes, codegen 480w je isto "jedan od onih" iz dobre serije. ovaj moj je bio prilichno cheap, mislim da je novi doshao 80kn, a ja ga kupih polovnog, no nekorishtenog za 40kn. i vidi kako lijepo pogoni konfiguraciju... ![]() daleko od toga da nebih radije volio imati jednog chiefteca ili seasonica, hypera i slicne, mozda jednog dana, no sada mi je zao rjeshavati se codegena kada sam ga lijepo "obukao". ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|