![]() |
Izbor napajanja
CHIEFTEC 350W, Delta GPS-350BB-101A, 12cm fan, ATX2
CHIEFTEC 410W, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 ili FORTRON 350W, FSP-60THNP, Super Silent, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 molim preporuke...neki su vec upoznati u cemu je bila stvar..evo linka na topic pa preporucite koje bi bilo najbolje za navedenu konfu (u topicu navedena): KLIK |
Ako već imaš love onda 410w chieftek
EOD:smoke: |
pa i nemam :D
ali jebi ga moram kupiti jer imam MS 400W :P |
Mene vise privlaci delta:beer:
|
Dali je netko upoznat s bukom napajanja: CHIEFTEC 350W, Delta GPS-350BB-101A, 12cm fan, ATX2?
molim informacije..jer ga nebi kupio ako je full bucno...fala ekipa. |
Citiraj:
|
hvala care...eto kupit cu to onda..prodao si mi odlican dvd rom pa cu te poslusati...eto moze lock ovog topica..odlucih..moju kantu ce napajati CHIEFTEC 350W, Delta GPS-350BB-101A, 12cm fan, ATX2?
|
Citiraj:
|
pojasni?
|
Napajanje je dovoljno jako da napaja dvije kante ;)
Pogledaj na SPCRu koliko zbilja troše računala. Kad vidiš da super konfa troši manje od 300W... |
pametni znaju chemu sluzi codegen. ;)
malen, lagan, prozrachan, a napaja chuda... :D ;) http://img111.echo.cx/img111/5421/0030th.th.jpg |
Codegen...jedino što ih yebe je što ATX standard sadrži i dimenzije kućišta napajanja, inače bi radili tzv. kutija šibica napajanja...:D
Zeka, da moram kupiti neko low end anapajanja, bio bi to Codegen, a ni ono 480X nije bilo za baciti... |
yes, codegen 480w je isto "jedan od onih" iz dobre serije.
ovaj moj je bio prilichno cheap, mislim da je novi doshao 80kn, a ja ga kupih polovnog, no nekorishtenog za 40kn. i vidi kako lijepo pogoni konfiguraciju... ;) daleko od toga da nebih radije volio imati jednog chiefteca ili seasonica, hypera i slicne, mozda jednog dana, no sada mi je zao rjeshavati se codegena kada sam ga lijepo "obukao". ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |