|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
dsl pitanjce
imam 2 diskača,kad na drugom(xp) želim instalirati drivere za dsl modem kaže da su već instalirani,prvi diskač je 2000,mogu ja biti pametan i iskopčati diskač sa 2000 instalirati drivere za dsl modem i ponovo spojiti oba diska,će bit kakvih pizdarija?? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Nisam bas shvatio sto zelis reci,ali u 99% slucajeva driveri su isti i za WIn XP i W2K,tako da najvjerovatnije komp kuzi da su driveri instalirani.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Diskač??? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
|
disk dommy diskač 2 šitgejta imam ,naravno da su driveri isti,u device menageru stoji uskličnik kod adsl usb modema, ne mogu ih instalirati zato što već jesu na drugom disku,zato pitam za iskopčavanje diskača ,na kojem već su driferi. |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
vjerujem da problem mozes trazit negdi drugo kako bi jedna instalacija xp-a mogla znat za drivere na drugoj instalaciji nije bitno kojih windowsa?
|
|
||||||||||||
|
|
#6 | |
|
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
lolčina
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
iskapcanjem diskaca vjerujem da ces rijeshiti problem, ali mi niej jasno zasto on sam ne prepozna kao da su vec gore...meni je radilo. igraj se malo sa diskacom.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|