![]() |
dsl pitanjce
imam 2 diskača,kad na drugom(xp) želim instalirati drivere za dsl modem kaže da su već instalirani,prvi diskač je 2000,mogu ja biti pametan i iskopčati diskač sa 2000 instalirati drivere za dsl modem i ponovo spojiti oba diska,će bit kakvih pizdarija??
|
Nisam bas shvatio sto zelis reci,ali u 99% slucajeva driveri su isti i za WIn XP i W2K,tako da najvjerovatnije komp kuzi da su driveri instalirani.
|
Diskač??? :D
|
disk dommy diskač 2 šitgejta imam:D,naravno da su driveri isti,u device menageru stoji uskličnik kod adsl usb modema, ne mogu ih instalirati zato što već jesu na drugom disku,zato pitam za iskopčavanje diskača:D ,na kojem već su driferi.
|
vjerujem da problem mozes trazit negdi drugo
kako bi jedna instalacija xp-a mogla znat za drivere na drugoj instalaciji nije bitno kojih windowsa? |
Citiraj:
lolčina |
budem točno javio što kaže.
|
Citiraj:
: lol2 : |
smotani:( ,ne drivere nego ne može upravljačke programe sa ht cd-a instalirati jer kaže da ih već ima na disku???,zato pitam da li da iskopčam drugi diskač da ih ne vidi??
|
iskapcanjem diskaca vjerujem da ces rijeshiti problem, ali mi niej jasno zasto on sam ne prepozna kao da su vec gore...meni je radilo.
igraj se malo sa diskacom. |
kako vezu podesiti??,od kud je izvući??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |