Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.05.2016., 21:00   #1
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Širenje djelatnosti - kako kome nuditi

Trebao bi nekoliko marketinških savjeta u vezi proširenja djelatnosti u firmi. Tvrtka se trenutno bavi informatičkim uslugama, prodajom, servisom, održavanjem, bla bla..počeli smo polako stvarati svoj sustav "pametnih kuća", proširili bi se na izvedbe elektroinstalacija, tehničke zaštite i automatizacije industrijskih postrojenja, možda čak i montaža i servis klima uređaja. Po vama, da li je bolje u ponudi, pismu namjeri, brošuri, poslovnoj prezentaciji, nuditi djelatnost za koju mislim da bi nas potencijalni naručitelj mogao angažirati, ili jednostavno sve djelatnosti navesti, pa čisto da zna da radimo, npr. i ispitivanje elektroinstalacija?
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2016., 21:17   #2
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ja se ne razumijem u to, al ono, trebaš si odredit što ti je core biznis.

Recimo moj laički stav, ja sigurno neću angažirat tvoju firmu koja će mi postavit klimu da mi i održava i postavi informatički sustav u firmu. To naravno ne znači da to radite loše, pogotovo što iz ovoga što si napisao to ti je core biznis. Al ono, ipak ću angažirati nekoga tko se time bavi.

Da probaš s drugom firmom, makar se radilo o istim ljudima koji će odraditi taj posao?
Oglas

Oglas
Staro 31.05.2016., 22:13   #3
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Prva i osnovna stvar - ne nudite sve i svašta u istom oglasu/pismu/biločemu. Nitko ne želi da mu majstor za klima uređaj popravlja računalo. Stavljajte odvojene oglase, napominjite da imate stručno osposobljene ljude za točno određene stvari, ne radnike koji mogu sve i svašta. Svatko želi majstora koji je odličan u užem području rada nego svaštare koji imaju skromnije znanje o svemu i svačemu. Ne miješajte kruške i jabuke, znam hrpe ljudi koji imaju po dva ili više poduzeća koja baš iz tog razloga obavljaju različite djelatnosti.
Sinac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno