|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
(riješeno) Chrome pojede više računala nego Crysis 3
Malo mi je sumnjivo da jedan preglednik mi napuca procesor do 80% pojede pola memorije i kompletni rad na računalu bude za 50% usporen kada chrome radi :S dali netko ima ideju kako smiriti ovaj preglednik? chrome mi je dosta bitan radi posla i testiranja ali rad sa chrome me izluđuje lagano :S i5 sa 6 giga memorije računalo doslovno nije za ništa kada se chrome upali..hvala na bilo kojem savjetu. ( nisam dodavao nikakve extenzije i slično osim adblock ) i isto tako mi je i na windoze i na ubunti taj chrome je očigledno više zahtjevan nego KRIZA 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Malware? -jel imaš neki anti malware program? Meni se slično događa s drugim programom, a anti-malware program izbacuje obavijesti o malwerima svakih 5 sekundi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Od kada se tako ponaša ? Koja je sad verzija - kako se ponašao na starijoj (idiotizam mora biti zadnja verzija) ? Deaktivirao / pobio onaj njegov update ? Probao standardnu proceduru - spremi bitno (favoriti i sl.) - deinstalirati - eventualno počistiti registry - reboot - ponovo instalirati. Nagradno pitanje je dali instalirati zadnju verziju ili neku prethodnu koja nije pravila probleme. E da, pregledati borbenim kompletom kontra nametnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
ponaša se tako već neko vrijeme i na windows 10 i na ubuntu 15.10.PRije sam mao win 7 i ubuntu 15.04 isto ponašanje browser pocucla pola računala. Zadnja verzija ofc chrome. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Chrome ... osobno mišljenje, popularan je ne znam zašto, 2 ili čak 3 razredi browser glaaaaaaadan rama ... je brz je jer pojede sav ram i radi iz rama ... The Great Suspender taj dodatak skini (link na Chrome plug in) to ti možda pomogne. Savjet, promjeni browser ako ga koristi 65% ljudi to ne znaći da je dobar.
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
po meni mislim da nema bolje od firefox i po inspektoru i po radu browsera. edit:riješilo problem savršeno.....procesti od chroma pali i preko 50%,hvala puno. Zadnje izmijenjeno od: 0siris. 30.10.2015. u 15:47. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|