Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.10.2015., 12:13   #1
0siris
Banned

Datum registracije: May 2015
(riješeno) Chrome pojede više računala nego Crysis 3

Malo mi je sumnjivo da jedan preglednik mi napuca procesor do 80% pojede pola memorije i kompletni rad na računalu bude za 50% usporen kada chrome radi :S dali netko ima ideju kako smiriti ovaj preglednik? chrome mi je dosta bitan radi posla i testiranja ali rad sa chrome me izluđuje lagano :S i5 sa 6 giga memorije računalo doslovno nije za ništa kada se chrome upali..hvala na bilo kojem savjetu. ( nisam dodavao nikakve extenzije i slično osim adblock ) i isto tako mi je i na windoze i na ubunti taj chrome je očigledno više zahtjevan nego KRIZA 3
0siris je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2015., 12:30   #2
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Malware? -jel imaš neki anti malware program?

Meni se slično događa s drugim programom, a anti-malware program izbacuje obavijesti o malwerima svakih 5 sekundi...
Oglas

Oglas
Staro 30.10.2015., 12:32   #3
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Od kada se tako ponaša ?
Koja je sad verzija - kako se ponašao na starijoj (idiotizam mora biti zadnja verzija) ?
Deaktivirao / pobio onaj njegov update ?

Probao standardnu proceduru - spremi bitno (favoriti i sl.) - deinstalirati - eventualno počistiti registry - reboot - ponovo instalirati.
Nagradno pitanje je dali instalirati zadnju verziju ili neku prethodnu koja nije pravila probleme.

E da, pregledati borbenim kompletom kontra nametnika.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2015., 12:33   #4
0siris
Banned

Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova
Malware? -jel imaš neki anti malware program?

Meni se slično događa s drugim programom, a anti-malware program izbacuje obavijesti o malwerima svakih 5 sekundi...

maleware na ubunti? hm nemam imaš neku preporuku za ubuntu ?
Staro 30.10.2015., 12:43   #5
0siris
Banned

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Od kada se tako ponaša ?
Koja je sad verzija - kako se ponašao na starijoj (idiotizam mora biti zadnja verzija) ?
Deaktivirao / pobio onaj njegov update ?

Probao standardnu proceduru - spremi bitno (favoriti i sl.) - deinstalirati - eventualno počistiti registry - reboot - ponovo instalirati.
Nagradno pitanje je dali instalirati zadnju verziju ili neku prethodnu koja nije pravila probleme.

E da, pregledati borbenim kompletom kontra nametnika.

ponaša se tako već neko vrijeme i na windows 10 i na ubuntu 15.10.PRije sam mao win 7 i ubuntu 15.04 isto ponašanje browser pocucla pola računala.
Zadnja verzija ofc chrome.
Staro 30.10.2015., 14:02   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Chrome ... osobno mišljenje, popularan je ne znam zašto, 2 ili čak 3 razredi browser glaaaaaaadan rama ... je brz je jer pojede sav ram i radi iz rama ...
The Great Suspender taj dodatak skini (link na Chrome plug in) to ti možda pomogne. Savjet, promjeni browser ako ga koristi 65% ljudi to ne znaći da je dobar.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2015., 14:09   #7
0siris
Banned

Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
Chrome ... osobno mišljenje, popularan je ne znam zašto, 2 ili čak 3 razredi browser glaaaaaaadan rama ... je brz je jer pojede sav ram i radi iz rama ...
The Great Suspender taj dodatak skini (link na Chrome plug in) to ti možda pomogne. Savjet, promjeni browser ako ga koristi 65% ljudi to ne znaći da je dobar.
chrome je šrot i svjestan sam toga ali kao developer ne mogu si pruštiti da netestiram stranice na svim browserima pa tako i na chrome.pokušam ovaj plugin pa javim kako stoje stvari.
po meni mislim da nema bolje od firefox i po inspektoru i po radu browsera.

edit:riješilo problem savršeno.....procesti od chroma pali i preko 50%,hvala puno.

Zadnje izmijenjeno od: 0siris. 30.10.2015. u 15:47.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno