PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   (riješeno) Chrome pojede više računala nego Crysis 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=273845)

0siris 30.10.2015. 12:13

(riješeno) Chrome pojede više računala nego Crysis 3

Malo mi je sumnjivo da jedan preglednik mi napuca procesor do 80% pojede pola memorije i kompletni rad na računalu bude za 50% usporen kada chrome radi :S dali netko ima ideju kako smiriti ovaj preglednik? chrome mi je dosta bitan radi posla i testiranja ali rad sa chrome me izluđuje lagano :S i5 sa 6 giga memorije računalo doslovno nije za ništa kada se chrome upali..hvala na bilo kojem savjetu. ( nisam dodavao nikakve extenzije i slično osim adblock ) i isto tako mi je i na windoze i na ubunti taj chrome je očigledno više zahtjevan nego KRIZA 3 :hitthewal:

Remixer 30.10.2015. 12:30

Malware? -jel imaš neki anti malware program?

Meni se slično događa s drugim programom, a anti-malware program izbacuje obavijesti o malwerima svakih 5 sekundi...

Nikky 30.10.2015. 12:32

Od kada se tako ponaša ?
Koja je sad verzija - kako se ponašao na starijoj (idiotizam mora biti zadnja verzija) ?
Deaktivirao / pobio onaj njegov update ?

Probao standardnu proceduru - spremi bitno (favoriti i sl.) - deinstalirati - eventualno počistiti registry - reboot - ponovo instalirati.
Nagradno pitanje je dali instalirati zadnju verziju ili neku prethodnu koja nije pravila probleme.

E da, pregledati borbenim kompletom kontra nametnika.

0siris 30.10.2015. 12:33

Citiraj:

Autor Remixer (Post 2846976)
Malware? -jel imaš neki anti malware program?

Meni se slično događa s drugim programom, a anti-malware program izbacuje obavijesti o malwerima svakih 5 sekundi...

maleware na ubunti? hm nemam imaš neku preporuku za ubuntu ?

0siris 30.10.2015. 12:43

Citiraj:

Autor Nikky (Post 2846977)
Od kada se tako ponaša ?
Koja je sad verzija - kako se ponašao na starijoj (idiotizam mora biti zadnja verzija) ?
Deaktivirao / pobio onaj njegov update ?

Probao standardnu proceduru - spremi bitno (favoriti i sl.) - deinstalirati - eventualno počistiti registry - reboot - ponovo instalirati.
Nagradno pitanje je dali instalirati zadnju verziju ili neku prethodnu koja nije pravila probleme.

E da, pregledati borbenim kompletom kontra nametnika.

ponaša se tako već neko vrijeme i na windows 10 i na ubuntu 15.10.PRije sam mao win 7 i ubuntu 15.04 isto ponašanje browser pocucla pola računala.
Zadnja verzija ofc chrome.

Black Dragon 30.10.2015. 14:02

Chrome ... osobno mišljenje, popularan je ne znam zašto, 2 ili čak 3 razredi browser glaaaaaaadan rama ... je brz je jer pojede sav ram i radi iz rama ...
The Great Suspender taj dodatak skini (link na Chrome plug in) to ti možda pomogne. Savjet, promjeni browser ako ga koristi 65% ljudi to ne znaći da je dobar.

0siris 30.10.2015. 14:09

Citiraj:

Autor Black Dragon (Post 2847031)
Chrome ... osobno mišljenje, popularan je ne znam zašto, 2 ili čak 3 razredi browser glaaaaaaadan rama ... je brz je jer pojede sav ram i radi iz rama ...
The Great Suspender taj dodatak skini (link na Chrome plug in) to ti možda pomogne. Savjet, promjeni browser ako ga koristi 65% ljudi to ne znaći da je dobar.

chrome je šrot i svjestan sam toga ali kao developer ne mogu si pruštiti da netestiram stranice na svim browserima pa tako i na chrome.pokušam ovaj plugin pa javim kako stoje stvari.
po meni mislim da nema bolje od firefox i po inspektoru i po radu browsera.

edit:riješilo problem savršeno.....procesti od chroma pali i preko 50%,hvala puno.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:06.