|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
(riješeno) 5.1 zvuk ne radi
Pozz Imam problem sa zvukom. Radi se o sljedecem: Spojeno mi je sve 5.1 i na opcijama u realtek kad udem svaki zvucnik kad stisnem posebno radi odnosno cuje se. Kad pustim pjesmu npr. na youtubu ili bsplayeru rade mi samo prednji zvucnici. Ukljucio sam i opciju Speaker Fill ali se nista nije promjenilo. Probao sam i sa drugim driverima ali ista stvar, snimio i k-litle codex isto stalno. Dali netko zna u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Google 5 sekundi : SOLUTION: CONTROL PANEL > HARDWARE AND SOUND > SOUND, click Speakers, then the Properties button, click the Enhancements tab (by default, Immediate mode is selected.... I left it checked, default position). Scroll down to the bottom of the list and check DTS Connect. Apply. You can even use the Room Correction enhancement to further produce a more desired volume from your speakers based on your configuration! Fixed the issue. I can now restart my computer, play multiple sources, etc, without having to change anything in the sound options ever again! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali mislis da bi pomoglo da znamo detalje? Koji zvucnici, koja zvucna...itd? Mislim, nisi od jucer na forumu...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
extrem 4 z77 maticna ploca preko nje mi je to spojeno na kucno kino quadro neznam koji model. Na staroj maticnoj mi je sve radilo kako treba nisam imao nikakvih problema. samo ukljucim speaker fill i sve radi, ovdje u opcijama od zvucne kartice kad stisnem svaki zvucnik posebno dobijem na njemu zvuk, a kad pustim youtube ili bs player nema zvuka odnosno rade mi samo prednji zvucnici (front) rear i subwufer neradi uopce Zadnje izmijenjeno od: tbogovi1. 09.10.2015. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nije kucno kino sa dvd- om nego su 5 zvucnika i subwufer na kojem su izalzi za zvucnike. znaci svaki red zvucnika ima svoj izlaz. Kažem sve je normalno radilo prije bez problema ali sad nece da radi, zasto neznam!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
uključio sam da. stavio sam i druge drivere ali nista. kazem kad odem na postavke od realteka svaki zvucnik kad kliknem posebno on radi odnosno daje ton, ali kad pustim video ili youtube samo 2 zvucinka rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Probaj još malo prguglati jer se sjećam da su neki mrdali po Windows registriu da to srede. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
nemogu na njemu mjenjati postave. na njemu samo mogu imati izlaz 5.1, izlaz stereo, izlaz aux1 i aux 2 nemam nista vise za štelanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Evo danas sam ja imao isti problem. Zvučna realtek sustav 5.1. Upaljen "audio fill" a zvuk samo na prednjem kanalu Što god da sam radio nisam mogao dobiti zvuk na zadnji kanal. U Realtek panelu kada se klikne na određeni zvučnik zvuk playa normalno i onda sam negdje pročitao i složio. Odi na "environment" i prebaci s "none" na "room". Znam da vjerojatno ne želiš izobličenje zvuka filterima, ali "room" postavka mi najmanje izobličuje zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Radi. Svaka čast (y) |
![]() |
![]() |
|
|