|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
SX763 - Promjena firmware sa T-com na Iskon
Pozdrav svima! Zanima me je li moguće Siemens Gigaset SX763 router koji sam dobio još davno od T-coma konfigurirati tako da radi na Iskon mreži? Dakle, je li moguće promijeniti firmware ili tako nešto, i ako da - kako to napravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo provjeri info o liniji i routeru koji sada radi na Iskonu, "ono" Adsl Annex A ili B, potom nisi naveo dali imaš i telefon (VoIp) preko routera jer njegovo "rješavanje" na novom routeru može biti "komplicirano". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Stara tema ali da ne dižem novu. Imam zyxela od iskona i užasan je. Postoji li firmware od iskona za taj siemens da ga flešnem da radi voip i sve ostalo po defaultu? Moze i od speedtoucha 780i vidim da ga iskon ima. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 29.11.2014. u 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Probaj se nekako spojiti na SSH koji je na Iskonovom routeru; VOIP ISKON; username; tvoj broj (npr 01555666) password; iskopaš iz SSH, gospoda iz tehničke podrške ti ga ne želi dati SIP domain/proxy server/reg. server; voiceull.iskon.hr SIP/proxy PORT: 5060 Ostalo; ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
ssh na zyxela ne ide nakon šta router pokupi tvoje podatke. tj nakon logina sa administrator/administrator ti ubije sve šta ičemu služi. možeš samo renew ip-a napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da ne otvaram novu temu, trebam pomoć oko zamjene rutera. Pao mi je na pod od iskona Thomson st-780. Na njemu sve radi dok ne dignem slušalicu od telefona i onda odjednom ruter se prebrika i sve se lampice upale, a kad telefon nije ukopčan sve je ok. Drug Riceburner mi bude dao SX763 da isprobam ako radi. Koja je procedura da mi taj Siemens proradi, imam Iskon trio paket (voip). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|