|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Moji case modovi (tt tsunami)
![]() ![]() ![]() ![]() Izrezani su fan grllovi, dodan je120mm blowhole na vrhu (GT silentblade@5v), bocni 92mm vent zamjenjen sa 120mm silentbladeom@5v, unutrasnjost ofarbana u crno, rezana prednja maska. Inace svi ventovi su stavljeni na 5v tako da je komp dosta tih (ali sigurno ne necujan). Najglasnija stvar u ovom trenutku je chief 360 (u njemu uskoro dolazi GT silentblade 80mm) i maxtor 40gb 5400rpm. Onda cu najvjerojatnije zamjenit i tt ventove sa GT-ovim. Komentari? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
dobro izgleda, malo kablice srediti i biti ce cist ok! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
To mi je sada problem, jer ovdje gdje ja zivim nemaju sleeving kitovi, pa moram sam nesto smislit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Tvoji kablovi naspram mojih su super turbo sredjeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@dibek23 ako nema kitova, samo ih posakrivaj...odvoji si jedno sat dva i zavuci ih na mjesta na koja nisi niti znao da postoje... ![]() ![]() renesis je strucnjak u tome, pitaj njega, vjerujem da ce rado objasniti...jeli renesis? ![]()
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ko, šta, di, ja ![]() Ajmo ovako: 1. Izolir traka, crna. Sa njom zamotati sve kablove, puno suzi kablove (jer ih slijepiš skupa), malo je manja gibljivost kabela, ali ako isplaniraš unaprijed, možeš si sve naštimati. Također pošto crna "smanjuje" prividno, još će se manje vidjeti. 2. IDE kabel - razrezati obični kabel tako da svakih 5-6 žičica razrežeš po dužini. tako ga onda možeš skupiti u okrugli oblik i opet sve zamotati izolirom. samo pazi da ne prerežeš koju žicu. strpljenja. 3. kablove kolko je god moguće vodi po rubovima, i svijaj ih pod pravim kutem. puno doprinosi urednosti. Evo to je onako ukratko, ako te nešto zanima, pitaj. I ajde ako može slikaj kantu bez bočne strane, tako da se kompletno vidi unutrašnjost. onda ti još rečem detaljnije. P.S. Ovo ti je moja kanta, prouči cijeli topic, pa ćeš dobit neke ideje... http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1 Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Hvala svima, budem probao ovo s izolirkom (crna unutrasnjost - crni kablovi, i jos k tome posakrivani. Dobro zvuci ![]() @Renesis: Kuciste ti je jako dobro sredjeno. Svidja mise paintjob, daleko bolji nego ovaj "mirror" coating na Tsunamiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
@renesis Evo sliku koju si trazio. Jest da je malo starija, ali isto je kuciste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo, ovako staviš dva lima, kablove pod pravim kutem, i imaš dosta ok kablove... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|